8 Kasım 2025 Cumartesi



10:43   OTOMOBIL TAKLA ATTı: 1 ÖLÜ 3 YARALı   10:40   HEYECANLANDıRAN KEŞIFTE 16 METRELIK BALINANıN KEMIKLERI BIRLEŞTIRILMEYE BAŞLANDı   10:35   MOTOSIKLETLI POLIS TIMLERI GÖREVDE: 40 BIN KIŞIYI KONTROL ETTI   16:46   MTSO BAŞKANı ÇAKıR: "ÜRETICI VE TÜKETICI HALLERI KORUNMALı"   16:42   MERSIN ORMAN BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ ENGELLI VE ESKI HÜKÜMLÜ ALıMı SıNAVLARıNı TAMAMLADı   16:38   MAKILIKTE ÇıKAN YANGıN BAHÇELERE ULAŞMADAN SÖNDÜRÜLDÜ   16:35   VALI TOROS, ŞEHIT ÖZKAN DEMIR ORTAOKULUNUN AÇıLıŞıNA KATıLDı   16:33   AKDENIZ’IN PARKLARıNDA YENILEME ÇALıŞMALARı DEVAM EDIYOR   12:50   MERSIN’DE FıRTıNA VE HORTUM SERALARA ZARAR VERDI   09:53   OTOMOBIL TAKLA ATıP, EVE ÇARPTı SÜRÜCÜ ÖLDÜ   15:57   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI, ‘ISO 10002 BELGESI’NI ALMAYA HAK KAZANDı.   15:54   YENI HAL YASASı MERSIN’DE ŞEKILLENIYOR: ÜÇ IL TEK SES, TEK GÜÇ   15:50   MERSIN’DE LÖSEMILI ÇOCUKLARA MORAL VEREN HEDIYE KUTULARı DAĞıTıLDı   15:48   ELEKTRIK AKıMıNA KAPıLAN IŞÇI HAYATıNı KAYBETTI   12:39   MERSIN’DE MOTOSIKLET KAZASıNDA KÖPEĞIN SADAKATI DUYGULANDıRDı   12:37   VALI TOROS: "UYUŞTURUCUYA KARŞı EN KARARLı MÜCADELEYI VERIYORUZ"   11:20   KAMYON DEVRILDI, SÜRÜCÜ YARA ALMADAN KURTULDU   11:18   MERSIN’DE KENEVIR EKIP UYUŞTURUCU ÜRETEN ŞÜPHELI YAKALANDı   11:14   MESKİ’DEN YAĞıŞLARA KARŞı TEMIZLIK VE ÖNLEM MESAISI   11:07   TıR DEVRILDI, SÜRÜCÜ HAFIF YARALANDı  
 
 
 
 
Silifke Belediyespor’da yaprak dökümü
   

Nesine 3. Lig’de mücadele eden temsilcimiz Silifke Belediyespor’da yaprak dökümü sürüyor. Geçtiğimiz sezon Play-Off oynayan kadronun önemli bir parçası olan kanat oyuncusu Burak Evren Kütahyaspor ile anlaştı. Geçen sezonun başarılı isimlerinden olan kanat oyuncusu Enginalp Yamaç da Kütahya ile anlaştı.

 

Tarih : 30 Temmuz 2025 Çarşamba 11:38


Nesine 3. Lig’de mücadele eden temsilcimiz Silifke Belediyespor başarılı kadrosunu dağıttı. Geçtiğimiz sezon Silifke Belediyespor formasıyla başarılı bir performans sergileyen kanat oyuncusu Burak Evren’i kadrosuna dahil etti. Kulüpten yapılan açıklamaya göre, transfer komitesinin yürüttüğü görüşmeler sonucunda, geçen sezon tamamı ilk 11’de olmak üzere 28 maçta görev yapan ve 8 gol, 10 asistlik performansıyla dikkat çeken Burak Evren ile sözleşme imzalandı. 2000 yılında Gaziantep’in Şahinbey ilçesinde doğan Burak Evren, profesyonel futbol kariyerine Ankaragücü’nde başladı. Bugsaş ve Osmaniyespor’da kiralık olarak forma giyen genç oyuncu, daha sonra Yeni Mersin İdmanyurdu, Derincespor, Tokat Belediye Plevnespor ve Silifke Belediyespor’da görev yaptı. 2022-2023 sezonunda Tokat Belediye Plevnespor ile Bölgesel Amatör Lig şampiyonluğu yaşayan Burak Evren, son iki sezonda 3. Lig’de önce Tokat ekibi, ardından Silifke Belediyespor ile play-off mücadelesine çıktı. Kütahyaspor Kulübü, yeni transferin hem takıma hem de oyuncuya hayırlı olmasını diledi. (iha)

Paylaş :
 
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.



  SPOR HABERLERİ
 
  MERSİN GÜNDEM

  NÖBETÇİ ECZANE
  SOSYAL MEDYA
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersingundem.com.tr © Copyright 2019-2025 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA