14 Mart 2025 Cuma



14:38   TARSUS’TA KALDıRıM İŞGALINE GEÇIT YOK   14:36   GÖÇMEN KAÇAKÇıLıĞı OPERASYONU; 5 GÖZALTı   14:34   O SANıK TAHLIYE EDILDI   14:31   BAŞKA BIR SAĞLıK SISTEMI MÜMKÜN!   14:17   AKDENIZ’DE TEMIZLIK ÇALıŞMALARı KESINTISIZ SÜRÜYOR   14:15   MEÜ’DEN KENTE İŞBIRLIĞI ÇAĞRıSı!   14:11   TARSUS’TA BILIM VE TEKNOLOJI ŞENLIĞI COŞKUSU   14:07   BAŞKAN ÖZYIĞIT, VATANDAŞLARLA İFTARDA BULUŞTU   14:06   EMEKLIYE YOK, RANTIYECIYE VAR!   14:02   MERSIN’IN TURIZMDE ÖNÜ AÇıK!   14:00   AKKUYU’DA KRITIK AŞAMA!   13:54   TARıMDA İKLIM DEĞIŞIKLIĞI TEHDIDI BÜYÜYOR   13:52   MEÜ’DE CINSIYET EŞITLIĞI PLANı HAYATA GEÇIYOR   13:49   MDOB’DAN “ÇANAKKALE ZAFERI ÖZEL KONSERI”   13:47   ALANYA’DA TEKSTIL BIENALI GÖZ KAMAŞTıRıYOR   13:44   ALACA VE YAVRULARı YENI YUVASıNDA   13:38   SILIFKE’DE KRIZ TATLıYA BAĞLANDı   13:37   PFDK KARARLARı AÇıKLANDı   13:34   BALKANLı: "KOLAY LOKMA DEĞILIZ"   13:19   SAĞLıĞıNıZ İÇIN UYKUNUZA ÖNCELIK VERIN  
 
 
 
 
Jandarmadan Huzur Operasyonu
   

Mersin’de jandarma ekipleri tarafından gerçekleştirilen huzur uygulamasında 9 düzensiz göçmen ve 3 organizatör yakalandı. Ayrıca, aralarında terör örgütü PKK/KCK üyesi olmak suçundan aranan bir kişinin de bulunduğu toplam 82 şahıs gözaltına alındı. Operasyon, güvenliğin artırılması ve düzenin sağlanması adına önemli bir adım olarak kaydedildi.

 

Tarih : 13 Mart 2025 Perşembe 16:20

Haber Merkezi

İl Jandarma Komutanlığı, göçmen kaçakçılığını engellemek ve organizatörlük yapan şahısları yakalamak için 16 ekip ve 45 personelin katılımıyla Tarsus ilçesinde yabancı uyruklu şahıslar ile düzensiz göçe yönelik huzur uygulaması yaptı. Gerçekleştirilen uygulamada 4 metruk bina, 24 umuma açık yer, 18 iş yeri ile bin 65 şahıs kontrol edildi. Mevzuata uygun hareket etmediği belirlenen 8 yabancı uyruklu şahıs hakkında işlem yapılarak, 73 bin 976 TL idari para cezası uygulandı. Ülkeye yasa dışı yollarla giriş yaptığı tespit edilen 9 düzensiz göçmen ile 3 organizatör ise sınır dışı edilmek üzere Düzensiz Göçmen Ön Kabul ve Sevk Merkezi'ne (GÖKSEM) teslim edildi. Uygulama esnasında yapılan sorgulamada ayrıca aralarında PKK/KCK terör örgütü üyesi olmak suçundan aranan 1 şahsın da bulunduğu toplam 82 şahıs yakalandı.

Paylaş :
 
Etiketler :  mersin, jandarma, operasyon, kaçak

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.



  SPOR HABERLERİ
 
  MERSİN GÜNDEM

  NÖBETÇİ ECZANE
  SOSYAL MEDYA
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersingundem.com.tr © Copyright 2019-2025 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA