19 Nisan 2025 Cumartesi



13:47   MERSIN’DE ŞEHITLER UNUTULMADı   12:40   YURT DıŞıNDAN EMIR ALAN SUÇ ÖRGÜTÜ ÇÖKERTILDI: 20 GÖZALTı   12:38   MERSIN’DE 815 KILO TÜTÜN VE 13 BIN ADET MAKARON ELE GEÇIRILDI   12:36   HAPIS CEZASıYLA ARANAN 3 HÜKÜMLÜ YAKALANıP CEZAEVINE GÖNDERILDI   12:33   YARALı VE BITKIN BULUNAN EBABIL KUŞU KORUMA ALTıNA ALıNDı   16:13   AKDENIZ’DE CAMILER BAYRAMA HAZıR   16:10   MEZARLıK VE İBADETHANELER PıRıL PıRıL OLDU   16:06   MERSIN BAYRAMA HAZıR!   15:54   AKDENIZ TIPI BESLENME, GÖZ SAĞLıĞıNı KORUYOR   15:51   DIZ KIREÇLENMESI TEDAVISINDE PRP YÖNTEMI   15:46   AŞı REDDI, ÇOCUKLARıN HAYATıNı TEHDIT EDIYOR!   15:43   HAFıZLıK ÖĞRENCILERI IÇIN IFTAR PROGRAMı   15:40   MEÜ’DE BAYRAMLAŞMA TÖRENI DÜZENLENDI   15:38   AKDENIZ’DE KÜLTÜR VE SANAT KURSLARıNA YOĞUN İLGI   15:35   TARSUS’TAN MALATYA’YA KARDEŞLIK KÖPRÜSÜ KURULDU   15:33   DENIZCILIKTE YAPAY ZEKA VE DIJITALLEŞME PANELI DÜZENLENDI   18:09   “MÜCADELEMİZİ SÜRDÜRECEĞİZ”   18:05   PARK HALINDEKI ARAÇ ALEV TOPUNA DÖNDÜ   16:24   TOROSLAR’DA BAYRAM DENETIMI   16:22   MEÜ’DE ‘KÜTÜPHANE HAFTASı’ COŞKUYLA KUTLANDı  
 
 
 
 
Ekmen: “Gezi Dosyasını Yeniden Açmak Hangi Akla Hizmettir?”
   

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Ekmen, Ayşe Barım’ın menajerlikte tekelleşme ve Gezi Parkı dosyasından tutuklanmasıyla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Ekmen, iktidarın medya üzerindeki etkisine dikkat çekerek, “Ayşe Barım ile ilgili Gezi eylemlerinde suç işledi deniyor. Peki, Tamer Karadağlı da gezideydi, şimdi Devlet Tiyatroları Genel Müdürü oldu. Onu da soruştursunlar” dedi.

 

Tarih : 30 Ocak 2025 Perşembe 15:39

Haber Merkezi

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Mersin Milletvekili Mehmet Emin Ekmen, Elips TV’de Bülent Aydemir ile Bire Bir programının konuğu oldu. Türkiye'nin ekonomik sorunları, adalet ve medya üzerindeki baskılarına değinen Ekmen, iktidarın yargı ve medya üzerindeki kontrolün toplumda yarattığı korku iklimine tepki gösterdi. Ayşe Barım’ın menajerlikte tekelleştiği iddialarıyla ilgili de konuşan Ekmen, “Şahenk Medya, Demirören Medya, Turkuaz Medya, TRT ve Acun Medya dışında kim dizi satın alıyor? Ekranların Yüzde doksanını bu beş medya grubu yönetiyor. Ayşe Barım iktidara karşı bir düzen kurduysa; bu beş medya grubu niçin satın alma yapıyor? Dizileri Kim yayınlıyor? İletişim Başkanlığı'nın talimatıyla yayın yapan kanallar. Oyuncuları Ayşe Barım seçiyormuş. Sen seç. Niye Ayşe Barım'ı suçluyorsun? Ayşe Barım'ın satın almacısı sizsiniz” ifadelerini kullandı.

TAMER KARADAĞLI NİYE İFADEYE ÇAĞIRILMIYOR?

İktidara yakın TV kanalları Ayşe Barım’ın projelerini satın alırken tekelleşme iddiasının saçma olduğunu söyleyen Ekmen, eğer iddialar doğruysa o zaman iktidarın kendi eliyle Ayşe Barım’ı tekelleştirdiğini vurgulayarak, “burada muhtemelen piyasaya müdahale anlamında bir plan var yoksa tekelleşme medyaları gerçekçi değildir. Gezi eylemlerinde suç işledin diyorsun. Bu nasıl bir darbe girişimidir ki sonuç doğurmadığı gibi her şey kameraların önünde yaşanmışken 13 yıl sonra soruşturma konusu oluyor? Tamer Karadağlı da gezideydi, şimdi ise Devlet Tiyatroları Genel Müdürü oldu. Onu da çağırsınlar, soruştursunlar, belki etkin pişmanlıktan faydalanır, bilinmedik yeni deliller(!) ileri sürer. Velhasıl suçlamalar, kara mizah konusu olacak kadar saçma. Ayşe Barım birilerinin ayağına mı bastı, bazı talepleri karşılamadığı için mi bu hale düşürüldü? çok vahim. ” değerlendirmesinde bulundu.

Paylaş :
 
Etiketler :  deva partisi, mehmet emin ekmen, tamer karadağlı, ayşe barım

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.



  SPOR HABERLERİ
 



  MERSİN GÜNDEM

  NÖBETÇİ ECZANE
  SOSYAL MEDYA
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersingundem.com.tr © Copyright 2019-2025 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA