16 Eylül 2025 Salı



12:17   MERSIN’DE, AĞUSTOS AYıNDA 4 BIN 902 KONUT SATıLDı   12:13   EVIN IÇINDEN KAMYON DOLUSU ÇÖP ÇıKTı   12:06   KUR FARKı KAYıPLARı IHRACATÇıYı ZORLUYOR   11:40   MERCEK, AŞÇıLıK HAYALI KURANLARA KAPı ARALıYOR   11:01   “HER ZAMAN, HER ŞARTTA MERSIN İDMANYURDU!”   10:49   VELI VE ÖĞRETMENLERE ÇAĞRı!   10:25   FIRARI HÜKÜMLÜ, TAVUK ÇIFTLIĞINDE SAKLANıRKEN YAKALANDı   10:07   MERSINLI BALıKÇıLAR ’VIRA BISMILLAH’ DEDI   10:01   CEMIL SUNGUR SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDı   09:54   MERSIN’DE 73 YAŞıNDAKI ADAM INTIHAR ETTI   09:53   SILIFKE’DE MOTOKURYELERE TRAFIK EĞITIMI   01:15   ANNE VAHŞETİNDEKİ KAN DONDURAN DETAYLAR   18:10   HUSUMET KATLIAMA DÖNÜŞTÜ; 4 KIŞILIK AILE KATLEDILDI   18:01   İKI OTOMOBILIN ÇARPıŞTıĞı FECI KAZADA 8 YARALı   17:28   GÖKSU NEHRI’NDE RAFTING KEYFI!   16:47   SILIFKE’DE IKI CADDE TEK YÖN OLUYOR   16:20   FENERBAHÇE, KULÜPLER BIRLIĞI FAALIYETLERINI DURDURDU!   16:13   ERDEMLI’DE TATIL SITESINDE YANGıN   15:10   SAĞLıKLı VE EKONOMIK PROTEIN IÇIN BAKLIYAT!   14:36   ŞAMPIYONLAR LIGI’NDE LIG AŞAMASı HEYECANı YARıN BAŞLıYOR  
 
 
 
 
Mersinliler su sporu yaptı
   

Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından kente kazandırılan Babil Su Sporları Merkezi, Mersinlilere Akdeniz bölgesinin en güzel denizinde spor yapma imkanı sunuyor. Sporun denizle buluştuğu merkezde, vatandaşlar kano, kürek, yelken ve SUP sporlarını yapabiliyor.

 

Tarih : 26 Temmuz 2024 Cuma 13:58

Mezitli ilçesinde 340 metrekarelik alana inşa edilen ve nisan ayında hizmete açılan Babil Su Sporları Merkezi, biri kano-kürek için diğeri ise yelkenliler için olmak üzere 2 ayrı binadan oluşuyor. Binada depo, kadın ve erkek soyunma odaları ile duşlar yer alıyor. Kentin spor için en uygun noktalarından birinde hizmet veren merkezde 7-14 yaş optimist yelken, 14-18 yaş laser yelken, 18 yaş üzeri kano, 16 yaş üzeri SUP dersleri veriliyor.

Başkan Seçer, sabah sporunu merkezde yaptı

Babil Su Sporları Merkezi’nin kente kazandırılmasına öncülük eden Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, düzenli olarak gerçekleştirdiği sabah sporunu bu kez merkezde kürekle yaptı. Sabahın erken saatlerinde kürek çeken Seçer, tüm Mersinlileri su sporları yapmak için merkeze davet etti. Merkezde spor faaliyetlerinin sabah erken saatlerde başladığını belirten Seçer, "İki ayrı üniteden oluşan, içerisinde soyunma odaları, malzemelerin konulduğu depolar ve açık alanların olduğu çok güzel bir su sporları merkezini belediyemiz faaliyete aldı. Burada kano, kürek, yelken ve SUP branşlarında kurslarımız var. Burada 7’den 77’ye bütün vatandaşlarımızı su sporları yapmaya davet ediyorum. Kano, kürek, yelken, SUP branşlarında hocalarımızdan ders alabilirler. Mersinlileri sporun denizle buluştuğu noktaya; Babil’e bekliyorum" dedi.

 

Paylaş :
 
Etiketler :  Mersin, akdeniz, susporları, vahapseçer

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.



  SPOR HABERLERİ
 
  MERSİN GÜNDEM

  NÖBETÇİ ECZANE
  SOSYAL MEDYA
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersingundem.com.tr © Copyright 2019-2025 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA