10 Haziran 2024 Pazartesi



15:42   ANNE KEDI, YAVRULARıNı KORUMA IÇGÜDÜSÜYLE ITFAIYECININ ELINI TıRMALADı   13:53   MERSIN’DE DEFINE ARAMAK IÇIN KAÇAK KAZı YAPAN 3 ŞÜPHELI YAKALANDı   12:13   MERSIN’DE UYUŞTURUCU OPERASYONU: 5 TUTUKLAMA   12:12   AKDENIZ’DE KURBAN KESIM VE SATıŞ YERLERI HAZıR   12:10   MEZITLI’DE KURBANLıK KESIM VE SATıŞ YERLERI BELLI OLDU   12:08   VALI PEHLIVAN, MOLDOVA CUMHURIYETI MERSIN FAHRI KONSOLOSLUĞUNUN AÇıLıŞ RESEPSIYONUNA KATıLDı   10:45   ÜRETICI KADıN STANTLARı ILE 8 BIN KADıNA ULAŞıLDı   10:44   ATıKLAR, TOPRAK IYILEŞTIRICI KOMPOST ÜRÜNE DÖNÜŞÜYOR   10:42   DENIZDEN ÇıKAN ÇÖPLER ‘YINE’ ŞAŞıRTMADı   10:40   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN SAĞLıKLı VE EĞLENCELI ETKINLIK   10:39   MEZITLI BELEDIYESI LIONS SOSYAL MERKEZI AÇıLıYOR   10:38   TARSUS’TA EMPATI HAREKETI BAŞLADı   10:35   11 YAŞıNDAKI KıZ ÇOCUĞU SERINLEMEK IÇIN GIRDIĞI DEREDE BOĞULDU   10:34   MERSIN’DE KRIPTO PARA DOLANDıRıCıLıĞı OPERASYONU: 6 TUTUKLAMA   15:10   AKİB, YÜZDE 35 ARTıŞLA 1,65 MILYAR DOLAR IHRACAT GERÇEKLEŞTIRDI   15:09   MEZITLI BELEDIYESI YOL BAKıM ÇALıŞMALARıNDA HıZıNı KESMIYOR!   15:06   BÜYÜKŞEHIR KURS MERKEZLERINDEN YKS ÖNCESI SON HAZıRLıKLAR   15:05   SIVRISINEK VE HAŞERE ILE BITKISEL MÜCADELE   15:02   İLAÇ ENDÜSTRISI IÇIN ÖNEMLI YÖNTEM   15:00   MERSIN’DEKI KADıN CINAYETININ ŞÜPHELISI TUTUKLANDı  
 
 
 
 
Vali Pehlivan, engellilerin hazırladığı resim ve el sanatları sergisini gezdi
   

 

Tarih : 15 Mayıs 2024 Çarşamba 11:21

Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, engellilerin hazırladığı resim ve el sanatları sergisini gezdi, hazırladıkları gösterileri izledi.

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından Toroslar Nihat Sözmen Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nde gerçekleştirilen el sanatları sergisini gezerek, düzenlenen programa katılan Pehlivan, "Sizlerle bir araya gelince; her zaman olduğu gibi sevginizi, gönlünüzdeki o sıcaklığı, samimiyeti hissettik. Sadece bugün değil, sizlerle ne zaman bir araya gelsek yüreğinizden çıkan o güzel duygular bizi sarıp sarmalıyor, ruhumuza dokunuyor. Çok mutlu oluyoruz" dedi.

Mersin'de 11 rehabilitasyon merkezi bulunduğunu belirten Pehlivan, bu merkezlerden bine yakın özel bireye barınma imkanı sunduklarını kaydetti. En hassas oldukları alanlardan biri olan sosyal hizmetin, verdikleri hizmetler arasında apayrı bir yer tuttuğunu vurgulayan Pehlivan, şöyle konuştu: "Bu hizmetleri alan özel bireylerimizi ve ailelerini memnun gördükçe bizim de heyecanımız ve hizmet azmimiz daha fazla pekişiyor ve artıyor. Sadece 10-16 Mayıs Engelliler Haftası veya 3 Aralık Dünya Engelliler Günü gibi tarihlerde değil, her günümüzde sizlerle birlikte olmak, sizlere hizmet etmek, sizlerin yaşamını daha da kolaylaştırmak, sizlerin yeteneklerini ortaya çıkarmak ve daha da geliştirmek için imkan oluşturma gayreti içindeyiz. İmkan sunuldukça da gönüllerde hiçbir engelin olmadığını her defasında görüyoruz. Aslolan yürektir, ruhtur. Aslolan yürekte saklanan, muhafaza edilen sevgidir. Karşılıklı olarak bu sevgiyi çoğalttığımızda hayatın içerisinde var olan diğer engeller, aslında anlamını yitirir ve aşılmaz engel kalmaz. Bunu birlikte yapıyoruz, birlikte başarıyoruz."

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Naci Yılmaz'ın da konuşma yaptığı etkinlikte, Vali Pehlivan, engelli bireylerin hazırladığı koroya eşlik etti, hazırladıkları gösterileri izledi. Pehlivan ayrıca, bakım merkezleri kapsamında gerçekleştirilen resim yarışmasında dereceye girenlere ödüllerini takdim etti, Atletizm İl Şampiyonası'nda dereceye girerek milli takıma seçilen öğrencileri tebrik etti. (iha)

Paylaş :
 
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.



  SPOR HABERLERİ
 
  MERSİN GÜNDEM

  NÖBETÇİ ECZANE
  SOSYAL MEDYA
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersingundem.com.tr © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA