3 Mayıs 2024 Cuma



15:26   TOROSLAR’DA MAYıS AYı MECLIS TOPLANTıSı YAPıLDı   15:24   YAŞAR KEMAL PARKı YENILENIYOR   15:23   ARANAN ŞAHıS BU KEZ DOLAPTAN ÇıKTı   15:21   TARSUS’TA ZABıTA EKIPLERI HıZ KESMIYOR   15:19   VALI PEHLIVAN, ÇOCUKLARLA FUTBOL OYNADı   11:13   BAŞKAN SEÇER’IN SÖZÜNÜ VERDIĞI ‘LOJISTIK MERKEZI’NDE SONA GELINDI   11:11   ÜREME ÖNCESI CARETTALARıN YUVA YAPTıĞı SAHILI ÖĞRENCILER TEMIZLEDI   11:10   CHP’LI KıŞ, MERSIN MILLETVEKILLERINI GÖREVE ÇAĞıRDı   11:08   “BU ŞEHRI HAYAL EDILECEK BIR ŞEHRE DÖNÜŞTÜRECEĞIZ”   11:06   BÜYÜKŞEHIR KURS MERKEZLERI’NDE EĞLENEREK ÖĞRENIYORLAR   11:04   MERSIN’DE SAHTE ILANLARLA DOLANDıRıCıLıK YAPAN 3 ŞÜPHELI YAKALANDı   10:58   MERSIN’DE POLIS MINIBÜSÜ KAZA YAPTı: 1 POLIS MEMURU YARALı   10:56   MERSIN’DE TERÖR OPERASYONU: 7 GÖZALTı   10:54   MERSIN’DE YıLDıRıM DÜŞEN MÜSTAKIL EVDE YANGıN ÇıKTı   10:48   ŞAMPIYON SPORCUDAN REKTÖR PROF. DR. ARıÖZ’E ZIYARET   17:57   “ÇUKUROVA HAVAALANı NE ZAMAN AÇıLACAK?”   11:55   “GELIN MERSIN TURIZMINI HEP BERABER AYAĞA KALDıRALıM”   11:54   “ENFLASYON MUHASEBESIYLE OLUŞACAK KARDAN VERGI ALıNMAMALıDıR”   11:53   BU MERKEZ TARSUSLULARA IYI GELECEK   11:51   BAŞKAN SEÇER, 1 MAYıS’TA IŞÇI VE EMEKÇILERLE YÜRÜDÜ  
 
 
 
 
Kadınlar Günü Tenis Turnuvası’nda dereceye girenlere ödülleri verildi
   

 

Tarih : 22 Nisan 2024 Pazartesi 10:18

Mersin Valiliği, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Gençlik Hizmetleri ve Spor Kulübü iş birliğinde düzenlenen 'Kadınlar Günü Tenis Turnuvası'nda dereceye girenlere ödülleri verildi.

Vali Ali Hamza Pehlivan’ın eşi Yıldız Pehlivan'ın öncülüğünde 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla gerçekleştirilen tenis turnuvası tamamlandı. Turnuvada, 14 kategoride 350 sporcu mücadele etti.

Vali Pehlivan, Mersin Tenis Kompleksi'nde gerçekleştirilen ödül töreninde, sporun insan yaşamındaki yeri ve önemini vurguladı. Kadınlar Günü vesilesiyle düzenlenen tenis turnuvasına katılan sporcuları tebrik eden Pehlivan, turnuvanın yapılmasında emeği geçen kişi ve kurumlara teşekkür etti. Vali Pehlivan, "Gençlik ve Spor Bakanlığımızın yatırımları sayesinde spor altyapısı güçlü olan ve sahip olduğu tesislerde giderek artan ulusal ve uluslararası organizasyonlarla bir spor şehri olan Mersin'de her geçen gün daha fazla spor faaliyeti yapılarak, daha fazla çocuğumuz ve gencimiz, her yaşta vatandaşımız sporla tanışmaya devam edecektir" dedi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor Kulübü Başkanı Nurcan Avcıbaşı, turnuvaya öncülük eden Yıldız Pehlivan’a katkılarından dolayı teşekkür plaketi takdim edildi.

Vali Pehlivan ve eşi Yılıdız Pehlivan'ın turnuvada dereceye giren sporculara ödül ve kupalarını takdim ettiği törene, Yenişehir Kaymakamı Nevzat Şengök, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ercan Atasoy, kamu kurumları ve STK temsilcileri, sporcular ve aileleri katıldı. (iha)

Paylaş :
 
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.



  SPOR HABERLERİ
 
  MERSİN GÜNDEM

  NÖBETÇİ ECZANE
  SOSYAL MEDYA
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersingundem.com.tr © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA