27 Eylül 2024 Cuma



15:06   MAVİ BAŞKAN: ‘ERDEMLİ SİYASET DEĞİL, HİZMET İSTİYOR’   09:48   ÇÖPTE BULUNAN BEBEĞİN ANNESİ TUTUKLANDI   09:40   KUM ZAMBAKLARI KORUMA ALTINA ALDI   09:28   TOROSLAR’DA 30 YIL SONRA BİR İLK!   09:32   YAŞATıRKEN ÖLMEK ISTEMIYORUZ!   09:23   ‘YAŞAMı SAHIPLEN’ KAMPANYASıNA YOĞUN ILGI!   15:00   MİLLETVEKİLİ AKIN: “MERSİNLİLERİ, ‘EKMEK VE ADALET’TE BULUŞMAYA DAVET EDİYORUZ”   09:41   AKMİB’İN AĞUSTOS AYı IHRACATı 453,5 MILYON DOLAR   09:39   ROTTERDAM’I GEÇECEĞİZ!   09:30   MERSIN’DE AILE HEKIMINE BıÇAK ÇEKILDI   09:17   MEZİTLİ BELEDİYESİ’NDEN ÖĞRENCİLERE KIRTASİYE DESTEĞİ   13:08   MERSİN’İ BİR ARAYA GETİREN SÜNNET DÜĞÜNÜ   09:59   TROPİKAL EJDER MEYVESİNDE HASAT DÖNEMİ   09:56   MERSİN, DÜNYANIN EN İYİLERİ ARASINDA!   09:51   DOĞAYI KATLEDECEK PROJELERİ REDDEDİYORUZ!   09:49   TOROSLARIN ŞİFA DAĞITAN ADAMI   09:44   YURTLAR İÇİN ÖN KAYITLAR BAŞLADI   12:30   PATSOVAN, SAHİL BANDINDA VATANDAŞLARIN HİZMETİNE SUNULDU   12:22   KARİYER MERKEZİ GENÇLERİ İŞ DÜNYASINA HAZIRLIYOR   11:59   SAKSIDA KENEVİR YETİŞTİREN ŞAHIS YAKALANDI  
 
 
 
 
AYNI YERDE KAZA ANLARI KAMERADA: "DUR" TABELASINA UYULMAYINCA SÜREKLİ KAZA OLUYOR
   

Mersin’in Erdemli ilçesinde ’Dur’ tabelasına sürücülerin dikkat etmemesi nedeniyle sürekli aynı noktada kaza yaşanıyor. O anlar ise bir markete hırsızlığa karşı kurulan güvenlik kamerasına yansıyor.

 

Tarih : 23 Eylül 2023 Cumartesi 10:47

Erdemli ilçesinde halk arasında Tapu Caddesi olarak da anılan Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi ile Yunus Bey Sokağın birleştiği noktada sürekli kaza olması dikkat çekerken çevre esnafını da tedirgin ediyor. Peş peşe kazaların yaşandığı aynı noktada 'Dur' levhası olmasına rağmen, sürücülerin dikkat etmemesi kazaların yaşanmasına sebep oluyor. Son günlerde meydana gelen 3 ayrı kaza anı da daha önce olduğu gibi yine güvenlik kamerası görüntülerine saniye saniye yansıdı. Şuana kadar meydana gelen kazalarda ölüm olayı yaşanmazken, yaralanma ve maddi hasarların meydana geldiği ifade edildi.

Caddenin köşe başında yer alan marketin sahibi esnaf Ahmet Sapmaz'da kurdukları güvenlik kameralarına sürekli kazaların yansıdığı belirterek, yetkililere seslenerek caddeye önlem alınmasını istedi. "Dur" tabelasına da kimsenin uymadığını ifade eden esnaf Sapmaz, kaza yapan araçların dükkanlarına girmesinden de endişe duyduklarını söyledi.

Paylaş :
 
Etiketler :  mersin, erdemli, kaza, dikkatsizlik

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.



  SPOR HABERLERİ
 
  MERSİN GÜNDEM

  NÖBETÇİ ECZANE
  SOSYAL MEDYA
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersingundem.com.tr © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA