2 Mayıs 2024 Perşembe



17:57   “ÇUKUROVA HAVAALANı NE ZAMAN AÇıLACAK?”   11:55   “GELIN MERSIN TURIZMINI HEP BERABER AYAĞA KALDıRALıM”   11:54   “ENFLASYON MUHASEBESIYLE OLUŞACAK KARDAN VERGI ALıNMAMALıDıR”   11:53   BU MERKEZ TARSUSLULARA IYI GELECEK   11:51   BAŞKAN SEÇER, 1 MAYıS’TA IŞÇI VE EMEKÇILERLE YÜRÜDÜ   11:50   SARıYıLDıZ VE ARSLAN, 1 MAYıS COŞKUSUNA ORTAK OLDU   11:49   BAŞKAN BOLTAÇ, 1 MAYıS’TA IŞÇILERLE BERABER YÜRÜDÜ   11:46   SAKINLIĞI SEVENLER IÇIN KıZKALESI’NIN EN GÜZEL ZAMANı   11:40   ÇADıRDA YAŞAYAN AILE ELEKTRIĞE KAVUŞTU   11:37   MERSIN’DE SAHTE IÇKI ÜRETEN ŞAHıS YAKALANDı   11:35   MERSIN’DE TRAKTÖR ŞARAMPOLE DEVRILDI: 1 ÖLÜ   11:32   MERSIN’DE UYUŞTURUCU OPERASYONU: 3 TUTUKLAMA   11:31   MERSIN’DE YANGıN EMNIYET ŞERITLERININ BAKıMı YAPıLDı   11:30   MSK, PLAY-OFF’LARDA YARı FINALDE   19:05   EMEK SÖMÜRÜSÜNE KARŞı: SOKAKTA KAZANACAĞıZ!   19:04   MILLI EĞITIMDEN MILLI OLMAYAN DAVRANıŞ!   12:05   KUYUYA DÜŞEN IŞÇI YARALANDı   11:06   YıLıN ILK ÇEYREĞINDE YAŞ MEYVE SEBZE IHRACATı 963,4 MILYON DOLAR   11:04   KARTVIZITLER TICARI KÖPRÜYE DÖNÜŞÜYOR   11:03   VALI PEHLIVAN, MODEL FABRIKA VE YENILIK MERKEZI’NI ZIYARET ETTI  
 
 
 
 
YENİ MERSİN İDMANYURDU, YENİLENEN TESİSİ İLE GÖZ DOLDURACAK
   

Mülkiyeti Toroslar Belediyesine ait olan Korukent Mahallesi’ndeki Prof. Dr. Aziz Sancar Gençlik Merkezi’ndeki idari bina ve tesis, belediye meclis kararıyla 10 yıl süre ile Mersin İdman Yurdu A.Ş. Spor Kulübü’ne tahsis edildi.

 

Tarih : 14 Haziran 2023 Çarşamba 11:38

Bu çerçevede kent protokolü, TFF 2. Lig’de Mersin'i temsil edecek olan Yeni Mersin İdman Yurdu için kolları sıvadı. Mersin Valiliği koordinatörlüğünde, Mersin Uluslararası Liman İşletmesi’nin (MIP) hayırsever olarak taraf olduğu Mersin Valiliği, Mersin Uluslararası Liman İşletmesi, Toroslar Belediyesi ve Doğa Beton A.Ş. arasında 'Yeni Mersin İdman Yurdu Spor Kulübü Tesis Yenileme' protokolü imzalandı.

"Kentimizin takımı küllerinden yeniden doğuyor"

İmza töreninde konuşan Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, göreve geldiği günden bugüne kadar Yeni Mersin İdman Yurdu’na tesis tahsis ederek ve binlerce taraftar ile destek vererek, takımın yanında olduklarını söyledi.

Prof. Dr. Aziz Sancar Gençlik Merkezi’ndeki yenilenecek olan tesisin A takım ve alt yapı için hayırlı olmasını dileyen Başkan Yılmaz, Mersin Valiliğinin koordinatörlüğünde, MIP ve Doğa Beton A.Ş. ortaklığında yürüttükleri proje ile Yeni Mersin İdman Yurdu’nun yeni bir tesise ve böylelikle kurumsal kimliğine kavuştuğunu kaydetti. Yılmaz; “Tesis, bir kulüp için olmazsa olmazlar arasındadır. Kentimizin takımı küllerinden yeniden doğuyor. 98 yıllık köklü bir geçmişe sahip olan Mersin İdman Yurdumuzu, eski günlerine döndürmek ve hak ettiği yerlere getirmek en büyük arzumuz. Bu kapsamda Mersin Valimiz Ali Hamza Pehlivan’ın koordinatörlüğünde hazırlanan 'Yeni Mersin İdman Yurdu Spor Kulübü Tesis Yenileme' protokolünü imzaladık. Mersin İdman Yurdu, Mersin’de doğan ve doyan herkesin takımıdır. Bu şehrin çocuğu olarak Mersin İdman Yurdu’muza hep destek verdik ve destek vermeye devam edeceğiz” diye konuştu.

MIP Genel Müdürü Ajay Kumar Singh ise MIP olarak Mersin’e katma değer sağlamayı görev bildiklerini ifade ederek, “MIP olarak başta valimiz ve vali yardımcımız olmak üzere proje ortaklarına teşekkür ederiz. MIP, Mersin’e katma değer sağlamayı görev bilmektedir. Mersine karşı sorumluluklarımızı her daim yerine getirmeyi ilerleyen zamanlarda da katkılarımızı artırarak sürdürmeyi istiyoruz” şeklinde konuştu.

Yeni Mersin İdman Yurdu Kulüp Başkanı Metin Saltık da protokolün hayırlı olmasını dileyerek, “Bizlere bu konuda öncülük yapan valimize, belediye başkanımıza ve MIP yetkililerine Mersin’e bu tesisleri kazandırdıkları için ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

Paylaş :
 
Etiketler :  mersin, yenimersinidmanyurdu, toroslarbelediyesi, korukentmahallesi, azizsancargençlikmerkezi, mıp, mersibvaliliği, doğabetona.ş., atsızafşınyılmaz

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.



  SPOR HABERLERİ
 
  MERSİN GÜNDEM

  NÖBETÇİ ECZANE
  SOSYAL MEDYA
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersingundem.com.tr © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA