6 Mayıs 2024 Pazartesi



16:31   “AKDENİZ’DE PROJE ATAĞI BAŞLIYOR”   16:30   VERGI ÖDEMELERINDE SON GÜN 31 MAYıS!   16:29   BURADA CIĞER YEMEK IÇIN ERKEN KALKMAK GEREKIYOR   16:27   MERSIN’DE ŞIDDETLI FıRTıNA SERALARA ZARAR VERDI   10:26   YENI ’İYILIK GEMISI’ MERSIN’DEN GAZZE’YE UĞURLANDı   10:25   AKİB IHRACATTA ÇıĞıR AÇıYOR   10:22   MINIKLER TEKNOLOJIYLE BULUŞTU   10:20   BÜYÜKŞEHIR, KURALLARA UYMAYAN SÜRÜCÜLERE GEÇIT VERMIYOR   10:19   MERSIN SILIFKE’DE UYUŞTURUCU TACIRI YAKALANDı   15:26   TOROSLAR’DA MAYıS AYı MECLIS TOPLANTıSı YAPıLDı   15:24   YAŞAR KEMAL PARKı YENILENIYOR   15:23   ARANAN ŞAHıS BU KEZ DOLAPTAN ÇıKTı   15:21   TARSUS’TA ZABıTA EKIPLERI HıZ KESMIYOR   15:19   VALI PEHLIVAN, ÇOCUKLARLA FUTBOL OYNADı   11:13   BAŞKAN SEÇER’IN SÖZÜNÜ VERDIĞI ‘LOJISTIK MERKEZI’NDE SONA GELINDI   11:11   ÜREME ÖNCESI CARETTALARıN YUVA YAPTıĞı SAHILI ÖĞRENCILER TEMIZLEDI   11:10   CHP’LI KıŞ, MERSIN MILLETVEKILLERINI GÖREVE ÇAĞıRDı   11:08   “BU ŞEHRI HAYAL EDILECEK BIR ŞEHRE DÖNÜŞTÜRECEĞIZ”   11:06   BÜYÜKŞEHIR KURS MERKEZLERI’NDE EĞLENEREK ÖĞRENIYORLAR   11:04   MERSIN’DE SAHTE ILANLARLA DOLANDıRıCıLıK YAPAN 3 ŞÜPHELI YAKALANDı  
 
 
 
 
OY KULLANMAYA AMBULANSLA GELDİ
   

Mersin’de 14 Mayıs’ta gerçekleştirilen seçimlerden bir gün önce düşüp kalça kemiğini kıran 58 yaşındaki Ayşe Sibel Köylüoğlu, Cumhurbaşkanlığı seçimi için ambulansla getirildiği okulda oyunu kullandı.

 

Tarih : 28 Mayıs 2023 Pazar 18:02

Mersin merkez Akdeniz ilçesi Gazipaşa Ortaokulu'nda oy kullanacak olan 58 yaşındaki Ayşe Sibel Köylüoğlu, 14 Mayıs'tan bir gün önce düşmesi sonucu kalça kemiğini kırdı. Bu nedenle bugün okula Mersin Büyükşehir Belediyesi sağlık ekipleri tarafından ambulans ile getirilen Köylüoğlu, ekiplerin desteğiyle 1119 numaralı sandıkta oyunu kullandı.

"9 bin personelimiz huzur ve güven için görev alıyor"

Ayrıca Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan da aynı okulda 1118 numaralı sandıkta oy kullanarak, seçimlerin huzur ve güven içerisinde geçmesini temenni etti. Pehlivan, "Vatandaşlık görevimizi ailecek yerine getirdik. Birinci turda olduğu gibi ikinci turda da seçim sabah saatlerinde sorunsuz bir şekilde başladı. Seçimlerin esenlik içerisinde geçmesi için biz de önlemlerimizi almış durumdayız. Sandıklarımızın güvenliğini sağlamak amacıyla yaklaşık 9 bin personelimiz görev yapıyor. Gün içerisinde de kesintisiz bir şekilde görevlerini sürdürecekler. Ayrıca 112 acil çağrı merkezi görevinin başında. Dün ve bugün nüfus müdürlüklerimizi açık tuttuk. Kimliklerinde herhangi bir problem yaşayan olursa diye nüfus müdürlüklerini açık tuttuk. Demokrasinin tecellisi konusunda ülkemiz önemli bir tecrübeye sahip. Güven ve huzur içerisinde seçimlerin tamamlanmasını temenni ediyorum" dedi.

Paylaş :
 
Etiketler :  oy, seçmen, ambulans, mersin, 28mayıs, cumhurbaşkanlığıseçimi, 2.tur, ayşesibelköylüoğlu, mersinakdeniz, gazipaşaortaokulu, mersinvalisi, alihamzapehlivan

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.



  SPOR HABERLERİ
 
  MERSİN GÜNDEM

  NÖBETÇİ ECZANE
  SOSYAL MEDYA
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersingundem.com.tr © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA