13 Haziran 2024 Perşembe



10:15   MERSIN’DE ’BÜYÜK FILISTIN MITINGI’ DÜZENLENDI   10:13    “HABERDEN TASARRUF OLMAZ”   10:10   CIRCULAR’ıN 5.’SI TOPRAK TEMASıYLA SANATSEVERLER ILE BULUŞTU   10:08   MESKİ, MERSIN’DE ADıM ATıLMADıK MAHALLE BıRAKMıYOR   10:05   MERSIN BÜYÜKŞEHIR ‘ÇOCUK ÇALıŞTAYı’Nı GERÇEKLEŞTIRDI   10:03   MUT’TA ORMANLıK ALANDA ÇıKAN YANGıN KONTROL ALTıNA ALıNDı   17:00   MERSIN MARINA’DAN “YAZA MERHABA” KOKTEYLI   15:56   HATAY’DA KÖY OKULUNA KÜTÜPHANE KAZANDıRDıLAR   10:41   GÜBRE KAPLAMA VE KATKı MADDELERINDE YERLI ÜRÜN ARAYıŞı   10:39   BÜYÜKŞEHIR’IN PLAJLARı YAZ SEZONUNA HAZıR   10:37   MERSIN BÜYÜKŞEHIR ‘KADıN ÇALıŞTAYı’ GERÇEKLEŞTI   10:36   MERSIN’DE FILISTIN’E DESTEK, İSRAIL’E TEPKI YÜRÜYÜŞÜ   10:35   “SUYUN DEĞERİNİ BİLMELİYİZ”   10:33   “KAYYUM ANTIDEMOKRATIK BIR UYGULAMADıR”   10:32   UNESCO’NUN KALıCı LISTESINE ADAY KıZKALESI, MÜZIK VE TANTUNIYLE BULUŞTU   10:31   ZABıTA EKIPLERI, ÇALıŞMALARıNA ARALıKSıZ DEVAM EDIYOR   10:30   MERSIN’DE YASADıŞı BAHIS OPERASYONU: 11 GÖZALTı   10:23   “MAYıS’TA 181 MILYON DOLAR IHRACAT GERÇEKLEŞTIRDIK”   10:22   DENIZLERI TEMIZ TUTMANıN ÖNEMI ANLATıLDı   10:20   ÇEVRE SORUNLARıNA KARŞı “YERYÜZÜ SOFRASı” KURULDU  
 
 
 
 
MEZİTLİ BELEDİYESİ ÇOCUKLARA DEVAM SÜTÜ DESTEĞİ SAĞLADI
   

Mersin’in merkez ilçe Mezitli Belediyesi, çocukların sağlıklı ve güvenli süte ulaşabilmesi için sürdürdüğü çalışmalar kapsamında, yeni yıla girerken tespit edilen ailelere süt dağıtımı yaptı.

 

Tarih : 2 Ocak 2021 Cumartesi 13:57

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, büyük bölümü yüksek kalorili devam sütünden oluşan sütler, mahalle muhtarları aracılığı ile tespit edilen ailelere teslim edildi. Bir ve yarım litrelik kutularda dağıtılan sütlere çocuklar büyük ilgi gösterdi. Özellikle korona virüs döneminde sağlıklı beslenmeleri adına büyük öneme sahip olan sütlerin, çocukların gelişimine katkı sağlaması amaçlanıyor.  

Çocukların sağlıklı gelişiminde son derece önemli olan süte ulaşabilmeleri adına dağıtım gerçekleştirdikleri bilgisini veren Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, “Korona virüs ile birlikte sağlıklı ve doğru beslenmenin önemi bir kez daha ortaya çıktı. Mezitli Belediyesi olarak gerçekleştirdiğimiz ihtiyaç sahibi ailelere desteğimizi süt dağıtarak devam ettirdik” diyerek çocukların gelişimlerine katkı sunmayı amaçladıklarını söyledi.

Sütlerin hayırseverler aracılığı ile kendilerine ulaştırıldığının altını çizen Tarhan, iyi insanların yaşadığı Mezitli’de yardımseverlik duygusunun bu kez süt olarak çocuklara ulaştığını ifade etti. Sütlerin gerçek ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırılması açsından son derece titiz davrandıklarını vurgulayan Tarhan, bunun için tespit çalışması yaptıklarını ifade ederek şu şekilde konuştu:“Belediye ekiplerimiz, muhtarlarımız aracılığı ile tespit ettiğimiz ihtiyaç sahibi ailelere, süt dağıtımı gerçekleştirdi. Geleceğimizin sağlıklı ve güvenli olması adına çocuklarımızı süte daha kolay ulaştırmayı amaçladığımız süt dağıtımını, özellikle sosyal imkanların daha az olduğu mahallelerde yoğunlaştırdık."


Paylaş :
 
Etiketler :  mersin, mezitlibelediyesi, devamsütü, pandemi,

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.



  SPOR HABERLERİ
 



  MERSİN GÜNDEM

  NÖBETÇİ ECZANE
  SOSYAL MEDYA
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersingundem.com.tr © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA