17 Mayıs 2024 Cuma



15:06   TRAKTÖR ILE ILAÇ TANKıNıN ARASıNDAKI ŞAFTA KıYAFETLERI DOLANAN KıZ FECI ŞEKILDE CAN VERDI   12:01   HAZıR GIYIM SEKTÖRÜ KRIZDEN ÇıKıŞ IÇIN AFRIKA’DA YATıRıM ARAYıŞıNDA   12:00   SILIFKE’DE SATıLAN İRAN VE ANTALYA KARPUZUNA RUS VATANDAŞLAR BÜYÜK ILGI GÖSTERIYOR   11:59   SILIFKELI ÖĞRENCILER, ETWINNING PROJE GÜNÜ SERGISINDE BÜYÜK BAŞARı ELDE ETTI   11:57   “TÜRKIYE’DE SAYGıN BIR ITFAIYE TEŞKILATıYıZ”   11:54   “ERDOĞAN’ıN OY TEHDIDI YASAL DÜZENLEME OLDU”   11:52   “OKUMA YAZMA BILMEYEN KADıN KALMASıN”   11:50   TARSUS BELEDIYESI’NDEN TARıMA IVME KAZANDıRACAK HAMLE   11:42   FILISTIN HALKıNıN SESI OLDULAR   11:41   ENGELLERI AŞAN SANAT   11:23   TARSUS’TA KONTROLDEN ÇıKAN ARAÇ YAN YATTı: 2 YARALı   11:21   FAYANS YÜKLÜ TıR YANDı   11:19   PROTOKOLLE 11 HÜKÜMLÜ SILIFKE ORMAN İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜNDE GÖREVLENDIRILDI   11:17   MERSIN’DE SIBER POLISINDEN ÇIFTE OPERASYON: 5 GÖZALTı   11:14   MERSIN’DE POLYESTER ATÖLYESINDE ÇıKAN YANGıN SÖNDÜRÜLDÜ   11:13   MEÜ 27. KÜLTÜR VE SPOR ŞENLIKLERI BAŞLADı   11:33   “NISAN AYıNDA 147,8 MILYON DOLAR IHRACAT GERÇEKLEŞTIRDIK”   11:32   MERSIN’DE YABANCıLARıN KONUT ALıMı DÜŞÜYOR, YERLILERIN ARTıYOR   11:30    “TASARRUF ILK ÖNCE SARAY VE ÇEVRESINDEN BAŞLAMALıDıR”   11:29    “ÜRETEN KONUMDAN, ITHAL EDEN KONUMA GELDIK”  
 
 
 
 
 MERSİN’İN 3. KANALİZE KAVŞAĞI TRAFİĞE AÇILDI
   

Mersin Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi ekipleri, 3. Çevre Yolunda gerçekleştirdiği çalışmalar çerçevesinde 3. kanalize kavşağı tamamlayarak trafiğe açtı.

 

Tarih : 2 Mart 2023 Perşembe 13:30

Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ekiplerinin 3. Çevre Yolu üzerinde aşamalı olarak sürdürdüğü yol düzenleme, yenileme ve iyileştirme çalışmaları devam ediyor. İhtiyaca göre aşamalı olarak yapılan çalışmalar çerçevesinde yoğun olan kavşaklardan biri olan 3. Çevre Yolunu 20. Caddeye bağlayan döner kavşak yapılan düzenleme ile kanalize kavşak haline getirildi. Araçların düz istikamette, sağa ve sola dönüşlerinde 3 farklı kulvardan yönlendirme yapan kavşak çalışması sayesinde, araçların trafik ışığında bekleme süresi azalırken, araç yoğunluğunun da miminuma indirilmesi sağlanmış olacak. Kavşak, deprem sonrası artan Mersin nüfusu nedeniyle oluşan ekstra trafik yoğunluğunun da azalmasına katkı sunacak.

Bisiklet kullanıcılarının da konforlu ve güvenli bir sürüş sağlaması için bisiklet yolunun yapıldığı kavşakta 2 bin 300 ton asfalt dökümü, bin 800 metre de bordür çalışması yapıldı. Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığında inşaat mühendisi ve yapımı tamamlanan kavşağın kontrolörü olan Süleyman Tufan Genç, hemzemin kanalize kavşağın özelliklerini anlatarak, “Hemzemin kanalize kavşak modeli hem sağa dönüşlerde hem sola dönüşlerde hem de düz istikamette araçların daha az bekleme süreleriyle daha konforlu seyahat etmelerini amaçlayan bir kavşak modelimizdir” dedi.

3. Çevre Yolunda yaptıkları 3. kanalize kavşak olduğunu söyleyen Genç, kavşağın trafiğin yoğunluğunu azaltacağını belirterek, “Burası 3. Çevre Yolu istikametini 20. Caddeye bağlayan kavşağımızdır. Gördüğünüz gibi bayağı yoğun trafik akışı olan bir kavşak. Kanalize kavşak yapmamızın sebebi, sürücülerin olabildiğince konforlu ve güvenli seyahat etmelerini amaçlıyoruz. Bu sayede Mersin halkı ve başımıza gelen deprem felaketinden dolayı Mersin’e gelen misafirlerimizin daha kısa sürede ve daha güvenli bir şekilde seyahat etmelerini amaçlıyoruz” diye konuştu.

Paylaş :
 
Etiketler :  mersinbüyükşehirbelediyesiyolyapımbakımveonarımdairesi, kanalizekavşak, süleymantufangenç

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.



  SPOR HABERLERİ
 
  MERSİN GÜNDEM

  NÖBETÇİ ECZANE
  SOSYAL MEDYA
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersingundem.com.tr © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA