2 Mayıs 2024 Perşembe



19:05   EMEK SÖMÜRÜSÜNE KARŞı: SOKAKTA KAZANACAĞıZ!   19:04   MILLI EĞITIMDEN MILLI OLMAYAN DAVRANıŞ!   12:05   KUYUYA DÜŞEN IŞÇI YARALANDı   11:06   YıLıN ILK ÇEYREĞINDE YAŞ MEYVE SEBZE IHRACATı 963,4 MILYON DOLAR   11:04   KARTVIZITLER TICARI KÖPRÜYE DÖNÜŞÜYOR   11:03   VALI PEHLIVAN, MODEL FABRIKA VE YENILIK MERKEZI’NI ZIYARET ETTI   11:00   LOJISTIK MERKEZI’NIN YOL ÇALıŞMALARı BAŞLADı   10:59   ‘GÖKKUŞAĞıNıN ALTıNDA’ OYUNU ÇOCUKLARLA BULUŞTU   10:57   KADıNLAR YETENEKLERINI KEŞFEDIYOR   10:53   KONTROLDEN ÇıKAN OTOMOBIL KALDıRıMA VURDU, ONA METRELER KALA TıR DEVRILDI   10:48   ‘MAHZEN-35’ OPERASYONLARıNDA 6 AYRı ORGANIZE SUÇ ÖRGÜTÜ ÇÖKERTILDI   10:47   TRAFIĞE KAPALı YOL MOTOSIKLET YARıŞ PISTINE DÖNÜŞTÜ   10:46   MERSIN’DE ARANAN ŞAHıSLARA OPERASYON: 54 TUTUKLAMA   10:14   SERALARDA SıCAK HAVADA ZORLU HASAT   10:12   ULUSLARARASı FILMLER, MERSINLI SINEMASEVERLERLE BULUŞTU   10:10   ÇOCUKLAR BÜYÜKŞEHIRLE HEM EĞLENECEK HEM ÖĞRENECEK   10:09   MTSO, SıFıR ATıK ILE MERSIN’I GELECEĞE HAZıRLıYOR   17:21   ROMANYALı ÖĞRENCILER AKDENIZ’IN ILK VE TEK ÖĞRENME MERKEZINI ZIYARET ETTI   17:19   TARSUS GASTRONOMI MERKEZI, ŞEHRIN GÖZDE MERKEZI HALINE GELDI   13:48   MERSIN’DE ÇAMKESE BÖCEĞINE KARŞı BIYOLOJIK MÜCADELEYE BAŞLANDı  
 
 
 
 
TOROSLAR BELEDİYESİ ACİL DESTEK MERKEZİ DEPREMZEDELERİN YANINDA
   

Mersin’in merkez ilçe Toroslar Belediyesinin Acil Destek Merkezi, Kahramanmaraş merkezli 10 ili etkileyen depremlerin ardından kente gelen depremzedelerin ihtiyaçlarının giderilmesine yönelik çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

 

Tarih : 16 Şubat 2023 Perşembe 16:20

Yunus Emre Kültür Merkezinde depremzede vatandaşlar için oluşturulan Acil Destek Merkezinde konaklama, sıcak yemek, giyim, psikolojik destek, sağlık, çocuk danışma merkezi, araç koordinasyon ve özel gereksinimli birey desteği hizmeti veriliyor.

Depremin ardından hızlı bir şekilde teyakkuza geçerek Acil Durum Afet ekiplerini deprem bölgesine gönderen, düzenlediği yardım kampanyası ile temel ihtiyaçların karşılanması noktasında büyük gayret gösteren Toroslar Belediyesi, bir yandan da deprem bölgesinden Mersin’e gelen depremzedeleri sosyal tesislere ve evlere yerleştirilmesinden ihtiyaçlarının giderilmesine kadar yalnız bırakmıyor. Mersin Valiliğinden ya da Toroslar Kaymakamlığından aldıkları belge ile Toroslar Belediyesi Acil Destek Merkezine müracaat eden depremzedeler, acil ihtiyaçlarını karşılama imkanı buluyor.

"Devlet millet el ele bu zorlu süreci de aşacağız"

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, Türkiye'yi derinden sarsan büyük afetin yaralarını bir an önce sarmak için devlet millet el ele mücadele ettiklerini söyledi. Bu zorlu günlerin üstesinden de hep birlikte geleceklerini kaydeden Yılmaz, “Ekiplerimiz, Yunus Emre Kültür Merkezimizde oluşturduğumuz Acil Destek Merkezinden depremzedelerimizin tüm ihtiyaçlarına cevap veriyor. İlçemizde misafir ettiğimiz ve edeceğimiz depremzede vatandaşlarımız için hemşehrilerimizin desteği de bizim için çok kıymetli. Depremin hemen ardından başlattığımız yardım kampanyamızın yanı sıra '1 oda, 1 aile' kampanyamıza da destek vererek evlerinde deprem mağduru vatandaşlarımızı konuk eden tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. Bu seferberliğin yanında olan tüm hayırsever vatandaşlarımızdan Allah razı olsun. Milletimiz, güzel kalpli insanlarıyla bu zorlu süreci de hep birlikte aşacaktır” dedi.

Paylaş :
 
Etiketler :  toroslarbelediyesi, atsızafşınyılmaz, deprem

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.



  SPOR HABERLERİ
 
  MERSİN GÜNDEM

  NÖBETÇİ ECZANE
  SOSYAL MEDYA
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersingundem.com.tr © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA