6 Haziran 2024 Perşembe



15:10   AKİB, YÜZDE 35 ARTıŞLA 1,65 MILYAR DOLAR IHRACAT GERÇEKLEŞTIRDI   15:09   MEZITLI BELEDIYESI YOL BAKıM ÇALıŞMALARıNDA HıZıNı KESMIYOR!   15:06   BÜYÜKŞEHIR KURS MERKEZLERINDEN YKS ÖNCESI SON HAZıRLıKLAR   15:05   SIVRISINEK VE HAŞERE ILE BITKISEL MÜCADELE   15:02   İLAÇ ENDÜSTRISI IÇIN ÖNEMLI YÖNTEM   15:00   MERSIN’DEKI KADıN CINAYETININ ŞÜPHELISI TUTUKLANDı   14:59   ERKEK ARKADAŞı TARAFıNDAN DARP EDILDI, ’DÜŞTÜM’ DEDI   14:57   BAŞKAN YıLDıZ’DAN ÜRETICIYE BIR MÜJDE DAHA   14:56   MERSIN’DE KADıN GAZETECILER DERNEĞI KURULDU   10:16   ÜRETMEK YETMEZ, MARKALAŞMAK ZORUNDAYıZ   10:13   MERSIN’DE KADıN MUHTAR SAYıSı 20’DEN 50’YE YÜKSELDI   10:12   MESKİ, ENTEGRE YÖNETIM SISTEMI 1. GÖZETIM DıŞ TETKIKI’NI BAŞARıYLA GEÇTI   10:11   30 MILYON YıL ÖNCE OLUŞTU, 351 BASAMAKLA INILIYOR   10:10   KANLıDIVANE’DE MÜZIK TARIHLE BULUŞTU   10:08   MOTOSIKLETLI HıRSıZLAR SUÇÜSTÜ YAKALANDı   10:07   MERSIN’DE TERÖR ÖRGÜTÜ PKK’YA OPERASYON: 12 GÖZALTı   10:06   MERSIN’DE IŞ YERLERINE DENETIMDE ARANAN ŞAHıS YAKALANDı   14:46   BAŞKAN YıLDıZ, SAHADA ÇALıŞMALARı INCELEDI   14:13   MERSIN’DEKI MÜSTEHCEN YAYıN OPERASYONU: 4 TUTUKLAMA   13:07   “3’ÜNCÜ ESENLI ÜZÜM ŞENLIĞI TEMMUZ’DA DÜZENLENECEK”  
 
 
 
 
TOROSLAR BELEDİYESİ DEPREMZEDELERİ YALNIZ BIRAKMIYOR
   

Mersin’in merkez ilçe Toroslar Belediyesi, afet bölgesinden Mersin’e gelerek ilçede konaklayan depremzede vatandaşlara gıda ve hijyen malzemesi yardımında bulunuyor.

 

Tarih : 15 Şubat 2023 Çarşamba 17:06

Asrın felaketi olarak nitelendirilen ve 10 ili vuran Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından yaşadıkları kentleri terk etmek zorunda kalan ve Mersin'e gelen depremzedeler, Toroslar’daki sosyal tesislerde ve gönüllü vatandaşların yanında ağırlanıyor. Depremzedelere her gün sıcak yemek imkanı sunan Toroslar Belediyesi, içerisinde gıda ve hijyen malzemelerinin yanı sıra çocuk bezi ve mamasından oluşan yardım paketlerini de ulaştırıyor.

“Biz büyük bir aileyiz”

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, “Kentimize gelen depremzedeleri yalnız bırakmıyoruz. Toroslar Kaymakamlığımızın koordinasyonunda, belediyemize müracaat eden depremzede vatandaşlarımızın barınma, kıyafet, gıda, temizlik ve hijyen malzemeleri gibi ihtiyaçlarını imkanlarımız ölçüsünde karşılıyoruz” dedi.

“Tüm birimlerimizle sahadayız” diyen Başkan Yılmaz, “İlçemizde bulunan depremzede vatandaşlarımızın yardım taleplerini anında koordine edip yönlendirme gayreti içerisindeyiz. Köylerden merkeze, iş insanlarından esnaflara el ele vererek depremin yaralarını sarmak için destekte bulunan 7’den 70’e tüm hemşehrilerimize de gönülden teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Paylaş :
 
Etiketler :  toroslarbelediyesi, deprem, depremzede, yardım, atsızafşınyılmaz

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.



  SPOR HABERLERİ
 
  MERSİN GÜNDEM

  NÖBETÇİ ECZANE
  SOSYAL MEDYA
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersingundem.com.tr © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA