28 Eylül 2024 Cumartesi



15:06   MAVİ BAŞKAN: ‘ERDEMLİ SİYASET DEĞİL, HİZMET İSTİYOR’   09:48   ÇÖPTE BULUNAN BEBEĞİN ANNESİ TUTUKLANDI   09:40   KUM ZAMBAKLARI KORUMA ALTINA ALDI   09:28   TOROSLAR’DA 30 YIL SONRA BİR İLK!   09:32   YAŞATıRKEN ÖLMEK ISTEMIYORUZ!   09:23   ‘YAŞAMı SAHIPLEN’ KAMPANYASıNA YOĞUN ILGI!   15:00   MİLLETVEKİLİ AKIN: “MERSİNLİLERİ, ‘EKMEK VE ADALET’TE BULUŞMAYA DAVET EDİYORUZ”   09:41   AKMİB’İN AĞUSTOS AYı IHRACATı 453,5 MILYON DOLAR   09:39   ROTTERDAM’I GEÇECEĞİZ!   09:30   MERSIN’DE AILE HEKIMINE BıÇAK ÇEKILDI   09:17   MEZİTLİ BELEDİYESİ’NDEN ÖĞRENCİLERE KIRTASİYE DESTEĞİ   13:08   MERSİN’İ BİR ARAYA GETİREN SÜNNET DÜĞÜNÜ   09:59   TROPİKAL EJDER MEYVESİNDE HASAT DÖNEMİ   09:56   MERSİN, DÜNYANIN EN İYİLERİ ARASINDA!   09:51   DOĞAYI KATLEDECEK PROJELERİ REDDEDİYORUZ!   09:49   TOROSLARIN ŞİFA DAĞITAN ADAMI   09:44   YURTLAR İÇİN ÖN KAYITLAR BAŞLADI   12:30   PATSOVAN, SAHİL BANDINDA VATANDAŞLARIN HİZMETİNE SUNULDU   12:22   KARİYER MERKEZİ GENÇLERİ İŞ DÜNYASINA HAZIRLIYOR   11:59   SAKSIDA KENEVİR YETİŞTİREN ŞAHIS YAKALANDI  
 
 
 
 
“TÜRKİYE VE AZERBAYCAN YEREL YÖNETİMLERİ ARASINDAKİ İŞBİRLİĞİ DAİMA SÜRECEK”
   

Mersin merkez ilçe Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, ‘Türkiye-Azerbaycan Kardeş Şehir İlişkileri’ başlıklı video konferansta, Türkiye ve Azerbaycan yerel yönetimleri arasındaki işbirliğinin daima süreceğini ifade etti.

 

Tarih : 28 Aralık 2020 Pazartesi 21:22

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, Türkiye Belediyeler Birliği'nin (TBB) ev sahipliğinde düzenlenen "Türkiye-Azerbaycan Kardeş Şehir İlişkileri" başlıklı video konferansa katıldı. TBB ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin başkanlığında online olarak gerçekleşen toplantıda, Azerbaycan Belediyeler Birliği Genel Sekreteri Tofik Hasanov ve belediye başkanlarıyla bir araya gelen Başkan Yılmaz, "Kardeş şehirlerle iş birliğimizi daha da güçlendireceğiz" dedi.

“AZERBAYCAN İLE KARDEŞLİK BAĞLARIMIZI GÜÇLENDİRECEĞİZ”

Yapılan bu istişarelerle iki ülke arasındaki kardeşlik bağının daha da gelişerek geleceğe taşınacağına vurgu yapan Yılmaz, kardeş kent ilişkilerini kültürel ve sosyal açıdan da önemsediklerini söyledi. Toroslar Belediyesinin Kırgızistan'ın Özgen ve Azerbaycan'ın Yevlak şehirleri ile kardeş şehir olduğunu da hatırlatan Yılmaz, kardeşlik bağlarını arttırmaktan mutluluk duyacağını ifade etti.

“Karşılıklı iş birliği yapabileceğimiz ve bu kardeşliğin sadece ziyaretlerden ibaret olmayarak birbirimizi destekleyebileceğimiz Azerbaycan'da bulunan bir belediye ile daha kardeş şehir olmak isteriz” diyen Yılmaz, yapılan organizasyon için Türkiye Belediyeler Birliğine ve katılımcılara teşekkürlerini dile getirdi.

Azerbaycan Belediyeler Birliği Genel Sekreteri Hasanov da Başkan Yılmaz'a teşekkür ederek, ilişkilerin güçlendirilmesi noktasında yapılacak çalışmalar için her zaman hazır olduklarını ifade etti.

Paylaş :
 
Etiketler :  mersin, azerbaycan, yerelyönetimler, işbirliği, toroslar, atsızafşınyılmaz,

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.



  SPOR HABERLERİ
 
  MERSİN GÜNDEM

  NÖBETÇİ ECZANE
  SOSYAL MEDYA
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersingundem.com.tr © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA