28 Nisan 2024 Pazar



17:21   ROMANYALı ÖĞRENCILER AKDENIZ’IN ILK VE TEK ÖĞRENME MERKEZINI ZIYARET ETTI   17:19   TARSUS GASTRONOMI MERKEZI, ŞEHRIN GÖZDE MERKEZI HALINE GELDI   13:48   MERSIN’DE ÇAMKESE BÖCEĞINE KARŞı BIYOLOJIK MÜCADELEYE BAŞLANDı   13:46   UMUT VE SANAT BIR ARAYA GELDI   12:59   BAŞKAN OLDU, EYLEMI BıRAKMADı!   12:06   "MERSIN OLARAK ECEMIŞ FAYı’NDAN ETKILENEBILIRIZ"   12:04   MERSIN’DE DEAŞ OPERASYONU: 9 GÖZALTı   12:03   MERSIN’DE ORGANIZE SUÇ ÇETESI ÇÖKERTILDI: 6 GÖZALTı   11:52   ÇBK YENI LOGOSUNU DUYURDU   10:44   MERSIN’DE AÇıK ALANDA KAYıSı HASADı BAŞLADı   10:41   MERSIN’IN KORUMA ÇALıŞMALARı AVRUPA’DA TAKTIR GÖRDÜ   10:39   BÜYÜKŞEHIR, KENTIN DÖRT BIR YANıNDA YOLLARı YENILIYOR   10:37   BAKıMEVINDEKI DAYAK DEHŞETI KAMERADA   10:36   MERSIN’DE KAYıP YAŞLı ADAM IÇIN ARAMA ÇALıŞMASı 3’ÜNCÜ GÜNÜNDE   10:35   TARSUS’TA CAM YÜKLÜ TıR YANDı   11:51   TÜRKIYE, VENEZUELA’DA 5’INCI BÜYÜK TEDARIKÇI   11:50   MEHMET ALI BEBEĞIN UMUDU YEŞERDI: 60 MILYON TL TOPLANDı   11:49   HER 100 ÇOCUKTAN 20’SI ÇALıŞıYOR   11:48   MINIKLER, ÇOCUK BAYRAMı’NDA DOYASıYA EĞLENDI   11:46   AKDENIZ BELEDIYESI’NDEN VATANDAŞLARA VERGI HATıRLATMASı  
 
 
 
 
Ülkü Ocakları’ndan şehit eşine duygulandıran hediye
   

Toroslar Ülkü Ocakları Başkanı Yunus Emre Tugay, şehit polis memuru Sedat Gezer’in eşine şehidin fotoğrafının bulunduğu büyük bir tablo hediye etti. Başkan Tugay, “Ay yıldızlı al bayrağımız altında yaşamaktan gurur duyan ve günü geldiğinde de bayrağımız uğruna canını ortaya koymaktan çekinmeyen herkes bizim öz be öz kardeşimizdir" dedi.

 

Tarih : 25 Aralık 2022 Pazar 14:04



Mersin’in Mezitli İlçesinde 27.09.2022 tarihinde Tece polisevine düzenlenen hain saldırıda teröristlerle çıkan çatışmada kahramanca mücadele ederek şehit olan polis memuru Sedat Gezer'in Akbelen şehitliğinde düzenlenen mevlidine katılan Toroslar Ülkü Ocakları Başkanı Yunus Emre Tugay şehidin eşi Medine Gezer'e şehidin fotoğrafının olduğu bir tablo hediye etti. Şehitlikte düzenlenen mevlit töreninde duygu dolu anlar yaşanırken şehidin eşi Medine Gezer, Toroslar Ülkü Ocakları Başkanı Tugay’a ve gençlere teşekkür etti.
“ÜLKÜ OCAKLARI, HAİNLERİN HER ZAMAN KARŞISINDA OLACAKTIR”
Akbelen şehitliğinde düzenlenen mevlit programının ardından açıklama yapan Başkan Tugay, "Bugün burada Tece polisevine düzenlenen hain saldırıda ‘kahramanlık saldırıp bir daha geri dönmemektir’ sözünün canlı örneği olan, kahramanca mücadele ederek teröre ve teröriste geçit vermeyen şehidimiz Sedat Gezer başta olmak üzere tüm şehitlerimizi andık. Kahramanımız nezdinde burada bulunan tüm şehitlerimizi saygı ile yad ediyorum. Geride kalan ailesini emanetimiz kabul ediyor, terörü ve terörü destekleyen herkesi lanetliyor kin ve nefretle kınıyorum. Bugüne kadar kahramanca mücadele ederken gazilik mertebesine ulaşan tüm gazilerimize de acil şifalar diliyorum. Dünyanın en büyük gençlik hareketi ve bünyesinde barındırdığı her ferdi bugün mesleklerinde başarılı olmaya özen gösterirken yarın hudutta göz kırpmadan can verebilecek erdemde olan Ülkü Ocakları, dün olduğu gibi bugünde ülkemizi bölmek isteyen hainlerin, vatanımıza göz diken bölücülerin canımız pahasına karşısında olacaktır ve bilinsin ki nefeslerimiz bu hainlerin ensesindedir. Ay yıldızlı al bayrağımız altında yaşamaktan gurur duyan ve günü geldiğinde de bayrağımız uğruna canını ortaya koymaktan çekinmeyen herkes bizim öz be öz kardeşimizdir" dedi.

Paylaş :
 
Etiketler :  Mersin, ülküocağı, şehit eşi, hediye

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.



  SPOR HABERLERİ
 
  MERSİN GÜNDEM

  NÖBETÇİ ECZANE
  SOSYAL MEDYA
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersingundem.com.tr © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA