27 Eylül 2024 Cuma



15:06   MAVİ BAŞKAN: ‘ERDEMLİ SİYASET DEĞİL, HİZMET İSTİYOR’   09:48   ÇÖPTE BULUNAN BEBEĞİN ANNESİ TUTUKLANDI   09:40   KUM ZAMBAKLARI KORUMA ALTINA ALDI   09:28   TOROSLAR’DA 30 YIL SONRA BİR İLK!   09:32   YAŞATıRKEN ÖLMEK ISTEMIYORUZ!   09:23   ‘YAŞAMı SAHIPLEN’ KAMPANYASıNA YOĞUN ILGI!   15:00   MİLLETVEKİLİ AKIN: “MERSİNLİLERİ, ‘EKMEK VE ADALET’TE BULUŞMAYA DAVET EDİYORUZ”   09:41   AKMİB’İN AĞUSTOS AYı IHRACATı 453,5 MILYON DOLAR   09:39   ROTTERDAM’I GEÇECEĞİZ!   09:30   MERSIN’DE AILE HEKIMINE BıÇAK ÇEKILDI   09:17   MEZİTLİ BELEDİYESİ’NDEN ÖĞRENCİLERE KIRTASİYE DESTEĞİ   13:08   MERSİN’İ BİR ARAYA GETİREN SÜNNET DÜĞÜNÜ   09:59   TROPİKAL EJDER MEYVESİNDE HASAT DÖNEMİ   09:56   MERSİN, DÜNYANIN EN İYİLERİ ARASINDA!   09:51   DOĞAYI KATLEDECEK PROJELERİ REDDEDİYORUZ!   09:49   TOROSLARIN ŞİFA DAĞITAN ADAMI   09:44   YURTLAR İÇİN ÖN KAYITLAR BAŞLADI   12:30   PATSOVAN, SAHİL BANDINDA VATANDAŞLARIN HİZMETİNE SUNULDU   12:22   KARİYER MERKEZİ GENÇLERİ İŞ DÜNYASINA HAZIRLIYOR   11:59   SAKSIDA KENEVİR YETİŞTİREN ŞAHIS YAKALANDI  
 
 
 
 
GÜLNAR’A HAYVAN BARINAĞI KAZANDIRILDI
   

Merhum İş adamı Niyazi Develi’nin ailesi tarafından ve Gülnarlı Diş Hekimi Kutlay Özcan tarafından Gülnar’a hayvan barınağı kazandırıldı.

 

Tarih : 18 Kasım 2022 Cuma 11:17

Merhum İş adamı Niyazi Develi’nin ailesi tarafından ve Gülnarlı Diş Hekimi Kutlay Özcan aracılığıyla Gülnar Belediyesine bağışlanan çeşitli hayvanları içerisinde bulunduran, hayvan barınağı Gülnar Belediyesi tarafından Gülnar’a kazandırıldı.

Çamlık Mesire Alanı, Yörük Sofrası bahçesinde bulunan barınak, çeşitli türden hayvanlarla renklendi.

İçerisinde ceylan, güvercin, ördek, kaz, hindi, değişik ırklarda tavuk, bıldırcın ve Aksaray malaklısı ırkından köpeklerin bulunduğu barınak Çamlık mesire alanında geçici olarak yerini aldı.  İlerleyen zamanlarda, hayvan barınağı ilçede bulunmayan hayvan çeşitleri ile zenginleştirilerek Gülnar Göleti Mesire Alanında hayvanların doğal ortamları sağlanarak daha geniş bir alanda kurulacak.

Veteriner Hekim kontrolünde bakımları yapılan hayvanların bulunduğu barınağı vatandaşlar haftanın tüm günlerinde ziyaret edebilecekler.

 Gülnar Belediye Başkanı Alpaslan Ünüvar konuyla ilgili yaptığı açıklamada;

"Gülnar Belediyesi olarak ilçemize kazandırdığımız ve ilerleyen zamanlarda Gülnar Göleti Mesire Alanımızda hayvanlarımızın doğal ortamları sağlanarak daha geniş alanda hizmet verecek olan hayvan barınağımız ilçemize hayırlı olsun. Geçici olarak Gülnar Çamlık Mesire Alanımıza kurduğumuz barınakta birçok hayvan türümüz bulunmakta. Barınakta yeni türler ve yeni hayvanlar kazandırmak için de çalışmalarımız devam ediyor. Burada Özellikle çocukların dikkatini çeken çeşitli hayvanlar yer alıyor. Buradaki amacımız çocuklara ve vatandaşlarımıza hayvan sevgisi aşılamak, çevreye ve canlılara duyarlı olmalarıdır. Vatandaşlarımız çeşitli hayvanların bulunduğu barınak sayesinde mesire alanımızda ve Yörük Sofrasında çocuklarıyla birlikte güzel vakit geçirebilecekler. Tüm vatandaşlarımızı ve çocuklarımızı, oksijenin bol olduğu temiz havada güvenli bir şekilde gönüllerince vakit geçirebilecekleri Yörük Sofrasına ve hayvan barınağımıza davet ediyoruz. Ayrıca, Merhum İş adamı Niyazi Develi’nin ailesine ve Gülnarlı Diş Hekimi Kutlay Özcan’a çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

Paylaş :
 
Etiketler :  gülnar, hayvanbarınağı, niyazideveli, kutlayözcan

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.



  SPOR HABERLERİ
 
  MERSİN GÜNDEM

  NÖBETÇİ ECZANE
  SOSYAL MEDYA
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersingundem.com.tr © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA