13 Mayıs 2024 Pazartesi



16:02   TARSUS BELEDIYESI ILE DOĞAYLA BÜTÜNLEŞEN SAĞLıKLı ADıMLAR   14:21   AKDENIZ BELEDIYESI’NDEN KÜLTÜR VE SANATA DESTEK   13:15   MERSIN’DE IKISI HEYKEL 74 PARÇA TARIHI ESER ELE GEÇIRILDI   12:22   MDTO’NA ’ÜNIVERSITEYE KATKı ÖDÜLÜ’ VERILDI   12:21   YENIŞEHIR BELEDIYESI 19 MAYıS AYAK TENISI TURNUVASı DÜZENLIYOR   11:17   AKMİB, VENEZUELA TÜRK İHRAÇ ÜRÜNLERI FUARı’NA ODAKLANDı   11:15    “MERSIN’IN BÜYÜMESINI DOĞRU PLANLAMAYıZ”   11:15   MERSIN’DE ORMAN ZARARLıLARıYLA BIYOLOJIK MÜCADELE SÜRÜYOR   11:12   KAPANıŞ TOPLANTıSıNDA 3 GÜNÜN DEĞERLENDIRMESI YAPıLDı   11:10   EMEKLILER YAZı ‘BAHAR ŞENLIĞI’ ILE KARŞıLADı   11:08   HELLO MERSIN HER YAŞA HITAP EDIYOR   11:07   MILLI EĞITIM MÜDÜRÜ ŞALVAR GIYDI, YAZMA TAKTı, ÖĞRENCILERLE BIRLIKTE ÇILEK HASAT ETTI   11:04   BOŞANMA AŞAMASıNDAKI EŞINI ÖLDÜRÜP INTIHAR ETTI   10:58   EHLIYET SıNAVıNDA ÖZEL DÜZENEKLE KOPYA ÇEKTIREN 5 ŞÜPHELI TUTUKLANDı   10:54   BAŞKAN YıLDıZ’DAN, ŞEHIT ANNESI RABIA BULUT’A “ANNELER GÜNÜ” ZIYARETI   10:50   CARETTALAR YARı FINAL’IN ILK MAÇıNı KAZANDı   11:11   TÜRKIYE’NIN NISAN AYı YAŞ MEYVE SEBZE IHRACATı 211,5 MILYON DOLAR   11:10   MERSIN’DE TURFANDA KIRAZ HASADı BAŞLADı   11:08   TARSUS BELEDIYESI’NDEN VERGI ÖDEMESI HATıRLATMASı   11:07   ’TÜRKIYE-KATAR GAZZE İYILIK GEMISI’ MERSIN’DEN UĞURLANDı  
 
 
 
 
MERSİN CADDELERİNDE YILBAŞI HAZIRLIĞI
   

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin, yılbaşı hazırlıklarına başlamasıyla birlikte Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı bünyesindeki marangozhane ve kaynak atölyesinde üretilen yılbaşı konseptli ürünler Mersin’in işlek caddelerindeki kavşaklara yerleştirilmeye başlandı.

 

Tarih : 21 Aralık 2020 Pazartesi 15:50

Mersin Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı, yılbaşı hazırlıkları kapsamında marangozhane ve kaynak atölyesinde üretimlere başladı. Hediye paketi, çam ağacı, Noel Baba ve geyik gibi farklı birçok ürün kavşakları süsleyecek.

Büyükşehir Belediyesi, 4 günlük sokağa çıkma yasağının uygulanacağı yılbaşı için Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı, marangozhane ve kaynak atölyesinde hazırlanan Noel Baba’dan çam ağacına, geyikten şeker figürlerine kadar birçok ürün kentin işlek caddelerini süslemeye başlayacak.  Aynı zamanda kaynak atölyesinde oluşturulan ‘2021’ yazısı ve çam ağacı iskeleti ışıkla süslenerek kentin işlek caddelerindeki kavşaklarda sergilenecek.

“2021’İ IŞIL IŞIL KARŞILAMAK İSTEDİK”

 

Park ve Bahçeler Dairesi Başkanı Göher Şahin, 2021 yılını Mersin’de ışıl ışıl karşılamak istediklerini ifade ederek, “Sıkıntılı ve zor bir süreç içerisinden geçtiğimiz şu günlerde, 2021 yılını insanların içini ısıtacak ve mutlu edecek ışıklı görsellerle karşılamak istedik. Kentimizde bulunan refüj ve kavşakları süslediğimiz ışıklı görselleri kendi atölyelerimizde, kendi ekiplerimizle hazırladık. 2021 yılının sağlık ve huzur getirmesini diliyoruz” dedi.

“YILBAŞI ÖNCESİ BİR NEBZE DE OLSA HALKIMIZA MORAL OLACAK”

Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı’nda görevli heykeltıraş Okan Apak, yapılan çalışmayla ilgili olarak, “2021’de zaten kutlamalarımız olmayacak. Ama onun öncesinde insanların bir nebze de olsa neşesini yerine getirelim diye bazı muhtelif yerlere figürler ve görseller koyacağız. Işıklı 2021 yazımız, yılbaşı ağaçlarımız, Noel Baba, kardan adam gibi yılbaşını anlatan birçok figürümüz olacak” dedi. Ressam Güven Bozkurt ise “Çalışma, ekip ruhuyla alakalı bir şey aslında. Ben de hazır gelen platformlara resim yapıyorum, süslüyorum. Yılbaşına özel bir formata getirmeye çalışıyoruz” diye konuştu.

Marangozhane sorumlusu Murat Yıldırım da işbirliği içerisinde bir çalışma yürüttüklerine dikkat çekerek,  halkın moral ve motivasyonlarına bir nebze de olsa iyi gelecek proje kapsamında figürler ürettiklerini söyledi. Yapılan çalışmalarda işbirliği ve koordinasyon içinde iyi bir iş çıkartmaya çalıştıklarını ifade etti.

Paylaş :
 
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.



  SPOR HABERLERİ
 
  MERSİN GÜNDEM

  NÖBETÇİ ECZANE
  SOSYAL MEDYA
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersingundem.com.tr © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA