16 Mayıs 2024 Perşembe



11:33   “NISAN AYıNDA 147,8 MILYON DOLAR IHRACAT GERÇEKLEŞTIRDIK”   11:32   MERSIN’DE YABANCıLARıN KONUT ALıMı DÜŞÜYOR, YERLILERIN ARTıYOR   11:30    “TASARRUF ILK ÖNCE SARAY VE ÇEVRESINDEN BAŞLAMALıDıR”   11:29    “ÜRETEN KONUMDAN, ITHAL EDEN KONUMA GELDIK”   11:28   BÜYÜKŞEHIR’LE ENGEL YOK, EĞLENCE VAR!   11:26   “EKONOMIK KRIZE SEBEP OLAN POLITIKA VE KIŞILERLE YÜZLEŞMEDEN BURADAN ÇıKAMAZSıNıZ”   11:23   MABEL MATIZ MERSINLILERLE BULUŞACAK   11:21   VALI PEHLIVAN, ENGELLILERIN HAZıRLADıĞı RESIM VE EL SANATLARı SERGISINI GEZDI   11:20   "İLIMIZDE 4 VARLıĞıMıZ UNESCO’NUN GEÇICI LISTESINDE YER ALıYOR"   11:18   MERSIN’DE TAKSICIYI ALıKOYAN BIRI KADıN 2 KIŞI YAKALANDı   11:12   GÜMRÜK MUHAFAZA EKIPLERI 646 MILYONLUK KAÇAKÇıLıĞA ENGEL OLDU   11:11   SILAHLA TEHDIT ZANLıLARıNA OPERASYON: 5 GÖZALTı   11:09   MERSIN’DE UYUŞTURUCU OPERASYONU 7 ŞÜPHELI YAKALANDı   10:40   “MESKİ’YE BIR KURUM HÜVIYETI VERDIK”   10:38   "OBEZITE CERRAHISI SONRASı SAĞLıKLı BESLENME ALıŞKANLıĞı KAZANıLMALı"   10:36   YENI LOGO KABUL EDILDI   10:34   BÜYÜKŞEHIR ILE YOLLAR HER ZAMAN GÜVENLI VE KONFORLU   10:27   İKINCI EL ARAÇ ALıM SATıM DOLANDıRıCıLARıNA EŞ ZAMANLı OPERASYON   10:26   YURTDıŞıNA KAÇMAYı PLANLAYAN TERÖR ÖRGÜTÜ ÜYESI MERSIN’DE YAKALANDı   10:25   ÇOCUKLAR TARIHI VE KÜLTÜREL YERLERI YAKıNDAN GÖRDÜ  
 
 
 
 
MEZİTLİ BELEDİYESİ 588 ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİSİNE EĞİTİM DESTEĞİ VERDİ
   

Mersin’in merkez ilçelerinden Mezitli Belediyesi, Covid-19 salgını döneminde 588 üniversite öğrencisine eğitim desteği verdiklerini açıkladı.

 

Tarih : 18 Aralık 2020 Cuma 12:06

Mezitli Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre, üniversite eğitimi alan öğrencilere yönelik yapılan eğitim desteği, Covid-19 salgını döneminde de devam etti.  Belediye tarafından Türkiye genelinde devlet üniversitelerinin en az 4 yıllık bölümlerinden birinde okumaya hak kazanmış 588 öğrenciye, ailelerinin Mezitli’de ikamet etmesi şartı ile eğitim yardımı hesaplarına yatırıldı.

 Hiçbir ayrım yapılmadan Mezitli’de oturduğuna dair ikamet belgesiyle başvurularak verilen yardımlar ile öğrencilere yapılan yardımların küçükte olsa önemli bir destek sağladığını söyleyen Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, “Biz yardımın elbette yetersiz olduğunu biliyoruz ancak gençlerimizin ilk senesinde ailelerinin üzerindeki yükünü hafifletmek amacıyla yardımlarımıza devam ediyoruz. Özellikle Covid-19 salgını döneminde bu yardımlarımızın son derece önemli olduğunu bilerek daha erken yatırmak istedik. Atatürkçü çağdaş bir eğitim için gençlerimizin eğitimlerini desteklemek için yardımlarımızın önemli olduğunu düşünüyoruz” dedi.

 

“EĞİTİME ULAŞMA ÖNÜNDEKİ ENGELLERİ KALDIRMAK İÇİN ADIMLAR ATIYORUZ”

 

 Yaşanan tüm olumsuzlukların ancak eğitimle önlenebileceğini ifade eden Tarhan, gençlere iyi bir gelecek hazırlamak için her türlü desteği verdiklerini söyledi. Tarhan,  “Biz çocuklarımızın ve gençlerimizin eğitime ulaşmalarının önündeki tüm engelleri kaldırmak için adımlar atıyoruz. Gençlere iyi bir gelecek hazırlamak için Mezitli Belediyesi olarak her türlü desteği veriyoruz. Uzaktan eğitim sürecinde çeşitli hayırseverlerimiz ve sivil toplum kuruluşlarımızla birlikte tablet dağıtımı yaptık. Eğitime ulaşamayan çocuklarımıza yönelik tablet kampanyamız devam ediyor. EBA destek merkezimizin yanında ve Fitnat Gürsoy Kafe Kütüphanemizde ve üniversite caddemizde bulunan Gençlik Kültür Evimizde bilgisayar ve internet kullanımı sağlıyoruz. Onlara verdiğimiz destek ile yarınlarımız için sağlam temellerin atılmasına vesile oluyoruz” şeklinde konuşarak eğitimin her alanında destek vermek istediklerine de dikkat çekti.

Paylaş :
 
Etiketler :  mezitli, öğrenci, destek, üniversite, 588, eğitim,

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.



  SPOR HABERLERİ
 
  MERSİN GÜNDEM

  NÖBETÇİ ECZANE
  SOSYAL MEDYA
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersingundem.com.tr © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA