15 Mayıs 2024 Çarşamba



10:40   “MESKİ’YE BIR KURUM HÜVIYETI VERDIK”   10:38   "OBEZITE CERRAHISI SONRASı SAĞLıKLı BESLENME ALıŞKANLıĞı KAZANıLMALı"   10:36   YENI LOGO KABUL EDILDI   10:34   BÜYÜKŞEHIR ILE YOLLAR HER ZAMAN GÜVENLI VE KONFORLU   10:27   İKINCI EL ARAÇ ALıM SATıM DOLANDıRıCıLARıNA EŞ ZAMANLı OPERASYON   10:26   YURTDıŞıNA KAÇMAYı PLANLAYAN TERÖR ÖRGÜTÜ ÜYESI MERSIN’DE YAKALANDı   10:25   ÇOCUKLAR TARIHI VE KÜLTÜREL YERLERI YAKıNDAN GÖRDÜ   10:22   İLK GÖRÜŞTE AŞKLA BAŞLADı: SIBIRYALı GELINE TÜRK USULÜ DÜĞÜN   10:18   YAKıN, DÜNYA ÜÇÜNCÜSÜ OLDU   10:47   CHP’LI YıLMAZ’DAN EŞITLIK VURGUSU   10:44   CHP’LI KıŞ, OTIZMLI ÇOCUKLARıN VE AILELERININ SESI OLDU   10:43   BÜYÜKŞEHIR, ANNELERE UNUTULMAZ ANLAR YAŞATTı   10:40   MERSIN’DE HAPIS CEZASı ILE ARANAN FETÖ ÜYESI ESKI KAMU GÖREVLISI YAKALANDı   10:39   MERSIN’DE YAĞMUR VE DOLU BAHÇELERDE ZARARA YOL AÇTı   10:35   TARSUS SAĞANAK YAĞMURDA SULAR ALTıNDA KALDı   10:33   MERSIN’DE SAHTE ZEYTINYAĞı OPERASYONU   16:02   TARSUS BELEDIYESI ILE DOĞAYLA BÜTÜNLEŞEN SAĞLıKLı ADıMLAR   14:21   AKDENIZ BELEDIYESI’NDEN KÜLTÜR VE SANATA DESTEK   13:15   MERSIN’DE IKISI HEYKEL 74 PARÇA TARIHI ESER ELE GEÇIRILDI   12:22   MDTO’NA ’ÜNIVERSITEYE KATKı ÖDÜLÜ’ VERILDI  
 
 
 
 
MERSİN’İN EV SAHİPLİĞİ YAPTIĞI AVRUPA KADINLAR ARTİSTİK CİMNASTİK ŞAMPİYONASI BAŞLIYOR
   

Mersin’in ev sahipliğinde düzenlenen ve 4 gün sürecek olan Avrupa Kadınlar Artistik Cimnastik Şampiyonası’nda 16 ülkeden 88 sporcu yarışacak.

 

Tarih : 17 Aralık 2020 Perşembe 11:09

Avrupa Şampiyonası öncesi takımlar, son hazırlıklarını yaparken,  şampiyona öncesi Cimnastik Federasyonu Başkanı Suat Çelen ile Büyük Kadınlar Milli Takımı sporcuları basın toplantısı düzenlediler. Toplantıda konuşan Başkan Suat Çelen erkekler kategorisinde tarihi başarılar elde ettiklerini ve önemli madalyalar aldıklarını ifade ederek “Şimdi de kadınlarımızın Avrupa Şampiyonası başlıyor. Dün itibarıyla bütün ülkeler Mersin'e geldi, bütün testleri yapıldı. Umut ediyorum ki erkeklerde olduğu gibi kadınlarda da sporcularımız finallere kalacaklar ve cumartesi, pazar günü tüm Türkiye, hatta bütün Avrupa ve dünya sporcularımızı izleme imkanı bulacak” dedi.

“KADIN SPORCULARDAN UMUTLUYUZ”

Kadın sporculardan umutlu olduklarını vurgulayan Çelen, “Gerçekten ülkemizde bu tür spor organizasyonunu, böylesi bir ortamda düzenlemek kolay değil. Kadınlarımızdan da umutluyuz. Finaller ve madalyalar geleceğini düşünüyoruz. Şunu söylemeliyim ki; cimnastik çok küçük puanlarla sizi finallerin dışına atabilir veya madalya alamayabilirsiniz. Dolayısıyla artistik cimnastikte alınan madalyalarda, kaçırdığınız madalyalarda vardı" şeklinde konuştu.

 “ŞAMPİYONA İÇİN ÇOK ÇALIŞTIK”

 Takımın çok genç olduğunun altını çizen Çelen, "Sadece Göksu Üçtaş Şanlı'nın yaşı büyük. Oda bize çok iyi rol ve model oluyor. İleride çok Avrupa Şampiyonası görecekler. Burada final veya madalya olur ya da ikisi de olmaz hiç önemli değil ama büyükler takımına girip ülkeyi temsil etmek önemli. Finale kalıp madalyanın geleceğini düşünüyoruz”  dedi.

 Milli sporcu Göksu Üçtaş Şanlı da böyle büyük bir organizasyonun Türkiye'de yapılmasından dolayı mutlu olduklarını ve şampiyona için çok çalıştıklarını ifade ederek takım olarak ülkemizi en iyi şekilde temsil edip en iyi dereceyi elde edeceklerine inandıklarını vurguladı.

Sporculardan Dilara Yurtdaş şampiyonanın pandemi sürecindeki ilk büyük yarışma olacağını ve yarışmanın Mersin'de düzenlenmesinden dolayı çok mutlu olduklarını kaydeden Yurtdaş, “Takım olarak çok çalıştık, kendimize güveniyoruz. Elimizden gelenin en iyisini yapıp, ülkemizi en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz. Güzel sonuçlar elde edeceğimize inanıyorum” dedi. 

 Şampiyona iyi hazırlandıklarının altını çizen Ece Yağmur Yavuz ise hem bireysel hem de takım olarak finale kalmayı hedeflediklerini ve finalde madalya almak için ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarını söyledi.

 “TARİH YAZMAYA GELDİK”

Avrupa Şampiyonasında Türkiye’yi temsil etmekten dolayı gurur duyduklarını vurgulayan Cemre Kendirci de “Pandemiden sonraki ilk büyük yarışmamız olacak ki o yüzden çok heyecanlıyız. Bunun için çok çalıştık. Takım arkadaşlarıma ve kendime güveniyorum. Elimizden gelenin en iyisini yapacağımıza inanıyorum. Umarım güzel sonuçlar alırız. Herkese başarılar diliyorum” şeklinde konuştu. Şampiyona için çok çalıştıklarını vurgulayan sporculardan Bilge Tarhan, “Umarım güzel sonuçlar alır, madalyaya ulaşmış oluruz. Tarih yazmaya geldik” ifadelerini kullandı. 

Paylaş :
 
Etiketler :  cimnastik, avrupa, kadınlar, artistik, şampiyona,

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.



  SPOR HABERLERİ
 
  MERSİN GÜNDEM

  NÖBETÇİ ECZANE
  SOSYAL MEDYA
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersingundem.com.tr © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA