16 Mayıs 2024 Perşembe



15:06   TRAKTÖR ILE ILAÇ TANKıNıN ARASıNDAKI ŞAFTA KıYAFETLERI DOLANAN KıZ FECI ŞEKILDE CAN VERDI   12:01   HAZıR GIYIM SEKTÖRÜ KRIZDEN ÇıKıŞ IÇIN AFRIKA’DA YATıRıM ARAYıŞıNDA   12:00   SILIFKE’DE SATıLAN İRAN VE ANTALYA KARPUZUNA RUS VATANDAŞLAR BÜYÜK ILGI GÖSTERIYOR   11:59   SILIFKELI ÖĞRENCILER, ETWINNING PROJE GÜNÜ SERGISINDE BÜYÜK BAŞARı ELDE ETTI   11:57   “TÜRKIYE’DE SAYGıN BIR ITFAIYE TEŞKILATıYıZ”   11:54   “ERDOĞAN’ıN OY TEHDIDI YASAL DÜZENLEME OLDU”   11:52   “OKUMA YAZMA BILMEYEN KADıN KALMASıN”   11:50   TARSUS BELEDIYESI’NDEN TARıMA IVME KAZANDıRACAK HAMLE   11:42   FILISTIN HALKıNıN SESI OLDULAR   11:41   ENGELLERI AŞAN SANAT   11:23   TARSUS’TA KONTROLDEN ÇıKAN ARAÇ YAN YATTı: 2 YARALı   11:21   FAYANS YÜKLÜ TıR YANDı   11:19   PROTOKOLLE 11 HÜKÜMLÜ SILIFKE ORMAN İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜNDE GÖREVLENDIRILDI   11:17   MERSIN’DE SIBER POLISINDEN ÇIFTE OPERASYON: 5 GÖZALTı   11:14   MERSIN’DE POLYESTER ATÖLYESINDE ÇıKAN YANGıN SÖNDÜRÜLDÜ   11:13   MEÜ 27. KÜLTÜR VE SPOR ŞENLIKLERI BAŞLADı   11:33   “NISAN AYıNDA 147,8 MILYON DOLAR IHRACAT GERÇEKLEŞTIRDIK”   11:32   MERSIN’DE YABANCıLARıN KONUT ALıMı DÜŞÜYOR, YERLILERIN ARTıYOR   11:30    “TASARRUF ILK ÖNCE SARAY VE ÇEVRESINDEN BAŞLAMALıDıR”   11:29    “ÜRETEN KONUMDAN, ITHAL EDEN KONUMA GELDIK”  
 
 
 
 
HIRSIZ YAKAYI ELE VERDİ
   

Mersin’de evinin önünde balkonda uyuyan adamın ayakkabısı ve cep telefonuna çalan hırsız yakayı ele verdi.

 

Tarih : 19 Temmuz 2022 Salı 10:38

Kentte, evinin önündeki balkonda uyuyan adamın kapının önündeki ayakkabılarını ve cep telefonunu elini kolunu sallayarak çalan hırsız tutuklandı. Hırsızlık anı güvenlik kameraları tarafından saniye saniye yansırken, şahsın rahat tavırları pes dedirtmişti.

Öğrenilen bilgiye göre olay, 9 Temmuz Cumartesi günü merkez Toroslar ilçesi Çağdaşkent Mahallesi'nde meydana geldi. Gündüz saatlerinde bir evi gözüne kestiren hırsız, dış kapısı açık olan eve girdi. Bu sırada kapının önündeki balkonunda uyuyan ev sahibi M.Y.'ye aldırış etmeden önce ayakkabıları, daha sonra telefonunu alan şahıs, koşar adımlarla evden çıktı. Uyandığında telefonunun ve ayakkabılarının olmadığını fark eden M.Y., durumu polise bildirdi. Bunun üzerine çalışma başlatan İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, bölgede bulunan güvenlik kameralarını tek tek inceleyerek şüphelinin 18 yaşından küçük F.D. olduğunu tespit etti. Şahsı yakalamak için çalışma başlatan ekipler, belirlenen adreste şüpheliyi yakalayarak gözaltına aldı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen F.D., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

HIRSIZLIK ANI SANİYE SANİYE KAMERALARA YANSIDI

Diğer yandan, şahsın eve girişi ve hırsızlık yapma anları güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi. Rahat bir şekilde eve giren şüpheli, önce ayakkabıları çalmak için hamle yapıyor. Daha sonra M.Y.'nin uykuda olduğunu fark eden şahıs, yavaşça yukarı çıkarak, masanın üzerinde bulunan cep telefonunu alıyor. Ardından uyuyan adamın çantasını karıştıran, kısa bir süreliğine evin içine de giren şahıs, bir ses duyması üzerine bölgeden koşarak uzaklaşıyor.

Paylaş :
 
Etiketler :  hırsızlık, mersin, ev, ceptelefonu

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.



  SPOR HABERLERİ
 
  MERSİN GÜNDEM

  NÖBETÇİ ECZANE
  SOSYAL MEDYA
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersingundem.com.tr © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA