4 Mayıs 2024 Cumartesi



15:26   TOROSLAR’DA MAYıS AYı MECLIS TOPLANTıSı YAPıLDı   15:24   YAŞAR KEMAL PARKı YENILENIYOR   15:23   ARANAN ŞAHıS BU KEZ DOLAPTAN ÇıKTı   15:21   TARSUS’TA ZABıTA EKIPLERI HıZ KESMIYOR   15:19   VALI PEHLIVAN, ÇOCUKLARLA FUTBOL OYNADı   11:13   BAŞKAN SEÇER’IN SÖZÜNÜ VERDIĞI ‘LOJISTIK MERKEZI’NDE SONA GELINDI   11:11   ÜREME ÖNCESI CARETTALARıN YUVA YAPTıĞı SAHILI ÖĞRENCILER TEMIZLEDI   11:10   CHP’LI KıŞ, MERSIN MILLETVEKILLERINI GÖREVE ÇAĞıRDı   11:08   “BU ŞEHRI HAYAL EDILECEK BIR ŞEHRE DÖNÜŞTÜRECEĞIZ”   11:06   BÜYÜKŞEHIR KURS MERKEZLERI’NDE EĞLENEREK ÖĞRENIYORLAR   11:04   MERSIN’DE SAHTE ILANLARLA DOLANDıRıCıLıK YAPAN 3 ŞÜPHELI YAKALANDı   10:58   MERSIN’DE POLIS MINIBÜSÜ KAZA YAPTı: 1 POLIS MEMURU YARALı   10:56   MERSIN’DE TERÖR OPERASYONU: 7 GÖZALTı   10:54   MERSIN’DE YıLDıRıM DÜŞEN MÜSTAKIL EVDE YANGıN ÇıKTı   10:48   ŞAMPIYON SPORCUDAN REKTÖR PROF. DR. ARıÖZ’E ZIYARET   17:57   “ÇUKUROVA HAVAALANı NE ZAMAN AÇıLACAK?”   11:55   “GELIN MERSIN TURIZMINI HEP BERABER AYAĞA KALDıRALıM”   11:54   “ENFLASYON MUHASEBESIYLE OLUŞACAK KARDAN VERGI ALıNMAMALıDıR”   11:53   BU MERKEZ TARSUSLULARA IYI GELECEK   11:51   BAŞKAN SEÇER, 1 MAYıS’TA IŞÇI VE EMEKÇILERLE YÜRÜDÜ  
 
 
 
 
BİLİM İLE ÇOCUKLARI BULUŞTURUYORLAR
   

Tarsus Belediyesi, “Ülker Aydın STEM Merkezi 2022” yaz dönemi atölyelerinde çocuklara erken yaşta bilim ve teknolojiye meraklı, değişimlere uyum sağlayan, problemlere çözümler üreten, analitik düşünmesine yardımcı olan, iletişim becerileri güçlü, donanımlı ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmesine katkı sağlamaya devam ediyor.

 

Tarih : 1 Temmuz 2022 Cuma 11:28

Mersin Tarsus Belediyesi tarafından hayata geçirilen, çocukların erken yaşta bilim ve teknolojiye meraklı, değişimlere uyum sağlayan, problemlere çözümler üreten, analitik düşünmesine yardımcı olan, iletişim becerileri güçlü, donanımlı ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmesine katkı sağlayan 'Ülker Aydın STEM Merkezi 2022', yaz dönemi atölyeleri devam ediyor.

STEM Merkezine kayıt yaptıran çocuklar, yaz döneminde on kişilik sınıflarda 'Scratch, STEM İlkokul, Anne Çocuk Akıl Oyunları, 3D Dijital Tasarım, Robotik Kodlama, İşlem Oyunları' atölyelerinde eğitim alıyor. STEM Merkezi ile çocuklara özgün düşünebilme, teknoloji tasarımı yapabilme, yazılım geliştirebilme gibi konularda yetenek kazanmasına katkı sunuluyor. Öğrencileri, geleceğin mesleklerine hazırlarken onların teknolojik yapıları tanıması ve kullanması sağlanıyor. Uzun vadeli olarak eğitimde başarı girişimi olan STEM Merkezi ile çocuklar, problem çözebilme, yenilikçiliğe açık, keşif yapabilme, özgüven ve öz-motivasyon, tutarlı düşünme, teknoloji okuryazarlığı konularında daha aktif birey olma imkanı kazanıyor.

ÇOCUKLAR STEM MERKEZİNE BÜYÜK İLGİ GÖSTERİYOR

Tarsuslu vatandaşlar çocukların erken yaşta gelişimine büyük destek veren STEM Merkezine yoğun ilgi gösterirken, kentte bulunan ilkokullarda sıklıkla okul ziyaretleri ile STEM Merkezinin büyük dünyasıyla çocukları buluşturuyor. 3. ve 8. sınıf aralığındaki öğrencilerin katılım sağlayabileceği atölyelerde çocuklar, geleceğin mesleklerine de küçük yaştan hazırlanabiliyor. Çoğunluğu bilim insanı olmak istediği STEM Merkezinde renkli bilim dünyası ile tanışan çocuklar, keyifli ve eğitici zaman geçiriyor.

Öğrencilerin problemlere disiplinler arası bakış açısıyla bakmasını, yeni nesil eğitim yaklaşımıyla bilgi ve beceri kazanmasını hedefleyen STEM Merkezine kayıt yaptırmak isteyen öğrencilerin '0533 154 02 20' numaralı telefondan bilgi alabileceği açıklandı.

 

Paylaş :
 
Etiketler :  stem, mersin, tarsus, bilim, öğrenci

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.



  SPOR HABERLERİ
 
  MERSİN GÜNDEM

  NÖBETÇİ ECZANE
  SOSYAL MEDYA
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersingundem.com.tr © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA