5 Temmuz 2024 Cuma



16:53   KADıN KONUK EVI AKDENIZ BELEDIYESI BÜNYESINE GEÇTI   16:14   MERSIN’DE UYUŞTURUCU OPERASYONU: 2 KIŞI YAKALANDı   12:25   LIMON BAHÇESINDE UYUŞTURUCU YETIŞTIRIRKEN YAKALANDı   12:16   MERSIN’DE TRAFIK KAZASı: 1 ÖLÜ   12:07   MERSIN’DE KARAKOL ÖNÜNDE HAVAYA ATEŞ AÇAN ŞAHSı ÖZEL HAREKAT POLISI VURDU   15:40   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı SEÇER, AVRUPA İMAR VE KALKıNMA BANKASıNıN DEPREM BÖLGESINE GÖNDERDIĞI HIBE PAKETINDEN YARARLANACAK ILLER ARASıNDA MERSIN’IN DE SAYıLMASıNA KARŞıN PAYLARıNA DÜŞEN HIBEYI ALAMADıKLARıNı SÖYLEDI   15:34   YENIŞEHIR BELEDIYESI HALK KART TUTARLARı HESAPLARA YATıRıLDı   11:19   MERSIN’DE LIMON DEPOLARıNDA DENETIMLER SÜRÜYOR   11:14   MERSIN’IN TARIHI VE TURISTIK YERLERINI SANAL GERÇEKLIK GÖZLÜĞÜYLE KEŞFEDIYORLAR   11:00   MERSIN’DE KıRSAL MAHALLELERDE YOL YAPıM ÇALıŞMALARı SÜRÜYOR   10:54   SAĞıM BAŞLADı: ŞIFA DEPOSU SEDIR BALı ARıCıLARıN YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜ   16:40   KARADUVAR’DA ‘ÇEDES’ TEPKİSİ!   16:23   ÇEYREK FİNALDEYİZ: 1-2   16:09   MEZITLI TEK YÜREK OLDU   16:01   TARıMıN GELECEĞI MERSIN’DE ŞEKILLENDI   15:01   ŞEHIR HASTANESI’NDE EMEK SÖMÜRÜSÜ!   14:46   YıKıLAN OKULLAR NE ZAMAN EĞITIM VERECEK?   14:43   GEL 17 BIN TL ILE SEN YAŞA!   14:38   SEYIR HALINDEKI ARAÇ ALEV TOPUNA DÖNDÜ   14:34   ZEHIR TACIRLERINE BIR DARBE DAHA!  
 
 
 
 
HAYALET AĞLAR TEMİZLENİYOR
   

Deniz ekosistemine ve deniz canlılarına büyük zarar veren hayalet ağların, denizden temizlenmesine devam ediliyor.

 

Tarih : 19 Ağustos 2021 Perşembe 14:34

Tarım ve Orman İl Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, ‘Hayalet Ağların Denizlerimizden Temizlenmesi Projesi’ kapsamında, Erdemli ilçesi Acısu koyunda atıl durumdaki ağların temizliği yapıldı. Hayalet ağ temizliğine, Sahil Güvenlik Akdeniz Bölge Komutanı Albay Oğuz Bavbek, Mersin İl Tarım ve Orman Müdürü Arif Abalı ile kurum yetkilileri de katıldı.

Sahil Güvenlik, Erdemli Su Ürünleri Kooperatifi ve İl Müdürlüğü Su Ürünleri personeli işbirliği ile gerçekleştirilen temizlikte, denizde atıl durumda bulunan çok sayıda hayalet ağ toplandı.
İl Müdürlüğü açıklamasında, hayalet ağların temizlenmesinin, denizde yaşayan canlılar ve su altı florası için oldukça önem taşıdığı belirtilerek, “Deniz canlıları için büyük bir tehlike oluşturan hayalet ağların temizliğine ekipler tarafından devam edilmektedir” ifadeleri kullandı.

Paylaş :
 
Etiketler :  mersin, erdemli, ekosistem, deniz, canlılar, balık, hayaletağ

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.



  SPOR HABERLERİ
 



  MERSİN GÜNDEM

  NÖBETÇİ ECZANE
  SOSYAL MEDYA
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersingundem.com.tr © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA