2 Mayıs 2024 Perşembe



11:55   “GELIN MERSIN TURIZMINI HEP BERABER AYAĞA KALDıRALıM”   11:54   “ENFLASYON MUHASEBESIYLE OLUŞACAK KARDAN VERGI ALıNMAMALıDıR”   11:53   BU MERKEZ TARSUSLULARA IYI GELECEK   11:51   BAŞKAN SEÇER, 1 MAYıS’TA IŞÇI VE EMEKÇILERLE YÜRÜDÜ   11:50   SARıYıLDıZ VE ARSLAN, 1 MAYıS COŞKUSUNA ORTAK OLDU   11:49   BAŞKAN BOLTAÇ, 1 MAYıS’TA IŞÇILERLE BERABER YÜRÜDÜ   11:46   SAKINLIĞI SEVENLER IÇIN KıZKALESI’NIN EN GÜZEL ZAMANı   11:40   ÇADıRDA YAŞAYAN AILE ELEKTRIĞE KAVUŞTU   11:37   MERSIN’DE SAHTE IÇKI ÜRETEN ŞAHıS YAKALANDı   11:35   MERSIN’DE TRAKTÖR ŞARAMPOLE DEVRILDI: 1 ÖLÜ   11:32   MERSIN’DE UYUŞTURUCU OPERASYONU: 3 TUTUKLAMA   11:31   MERSIN’DE YANGıN EMNIYET ŞERITLERININ BAKıMı YAPıLDı   11:30   MSK, PLAY-OFF’LARDA YARı FINALDE   19:05   EMEK SÖMÜRÜSÜNE KARŞı: SOKAKTA KAZANACAĞıZ!   19:04   MILLI EĞITIMDEN MILLI OLMAYAN DAVRANıŞ!   12:05   KUYUYA DÜŞEN IŞÇI YARALANDı   11:06   YıLıN ILK ÇEYREĞINDE YAŞ MEYVE SEBZE IHRACATı 963,4 MILYON DOLAR   11:04   KARTVIZITLER TICARI KÖPRÜYE DÖNÜŞÜYOR   11:03   VALI PEHLIVAN, MODEL FABRIKA VE YENILIK MERKEZI’NI ZIYARET ETTI   11:00   LOJISTIK MERKEZI’NIN YOL ÇALıŞMALARı BAŞLADı  
 
 
 
 
TOROSLAR MARATONU
   

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü iş birliği ve Mersin Valiliği himayesi ve paydaş kurum ve kuruluşların desteğiyle 21 Kasım’da gerçekleşmesi planlanan Toroslar Uluslararası Yarı Maratonu Yürütme Kurulu Toplantısı düzenlendi

 

Tarih : 6 Ağustos 2021 Cuma 15:06

Yunus Emre Kültür Merkezi’nde düzenlenen toplantı saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Toplantı da Mersin Vali Yardımcısı İbrahim Küçük, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir, Toroslar Kaymakamı Ahmet Hikmet Şahin, Mersin Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yunus Yıldırım, TRT Bölge Müdürü Sebahattin Kahraman, kurum temsilcileri ve belediye başkan yardımcılarıyla teknik ekibinin bulunurken, maraton hakkında bilgi verilip, alternatif güzergâhlar ve yol haritası görüşülerek alt komisyonlar oluşturuldu.

“Bu etkinliğe hazırız ve destek olacağız”

Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir, “Bu etkinlik Mersinimize çok büyük bir kazanım olacak.  Türkiye’de büyük bir farkındalık oluşturacak. Hedefimiz gençleri spora alıştırmak ve buluşturmak. Bu bağlamda bütün yürütme kurulu üyelerine, destek veren herkese çok teşekkür ediyoruz. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak bu etkinliğe hazırız ve destek olacağız” ifadelerini kullandı.

“Güzel bir etkinlik”

Toroslar Kaymakamı Ahmet Hikmet Şahin ise; “Toroslar Belediyesi güzel bir etkinlik gerçekleştirmek için yola çıktı. 21 Kasım’da inşallah Toroslar Uluslararası Yarı Maratonu koşulacak. İlçemizde ilk defa yapılacak olan bu maratonun ülkemize, Toroslarımıza hayırlı olmasını dilerim” dedi.

“Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum”

Bulundukları girişim için Toroslar belediyesini kutlayan Vali Yardımcısı İbrahim Küçük, “Atletizm tüm sporların anası olan ama aynı zamanda çok popülist olmadığı için çok hamle yapılmayan bir spor dalı. Yerel yönetimlere son derece önemli olan bu spor alanında böyle bir etkinliğe imza atacakları için çok teşekkür ediyorum. Biz Valilik olarak, Gençlik ve Spor Müdürlüğümüzle Toroslar Belediyesi’nin yanında yer alacağız. Gençlik ve Spor Müdürlüğümüz bu organizasyonun verimli gerçekleşmesi için var gücüyle çalışarak, ellerinden gelen çabayı gösterecek. Bu maratonun ilimizin tanıtımı için çok faydalı olacağını düşünüyorum. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu

“Birlik ve Beraberliğin En Güzel Örneğini Sergileyeceğiz”

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz ise “Kentimiz için çok önemli bir spor etkinliğine ev sahipliği yapacak olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Toroslar Uluslararası Yarı Maratonu ile kentimizin cadde ve sokakları binlerce sporcunun mücadelesine tanık olacak. İlçemizde ilk kez gerçekleştireceğimiz bu maraton ile dünyanın birçok yerinden kentimize gelecek sporseverleri Toroslarımızda ağırlayacağız. Toroslar Belediyesi olarak toplum sağlığına faydası olacak her türlü etkinliğin altına imzamızı atmaya devam edeceğiz. Maratonun kaybedeni olmaz, herkes kazanır. Biz de bu maraton ile birlik ve beraberliğin en güzel örneğini sergileyeceğiz” ifadelerini kullandı.

 

Paylaş :
 
Etiketler :  toroslar, maratonu, 21 kasım, tarih

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.



  SPOR HABERLERİ
 
  MERSİN GÜNDEM

  NÖBETÇİ ECZANE
  SOSYAL MEDYA
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersingundem.com.tr © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA