1 Haziran 2024 Cumartesi



14:46   BAŞKAN YıLDıZ, SAHADA ÇALıŞMALARı INCELEDI   14:13   MERSIN’DEKI MÜSTEHCEN YAYıN OPERASYONU: 4 TUTUKLAMA   13:07   “3’ÜNCÜ ESENLI ÜZÜM ŞENLIĞI TEMMUZ’DA DÜZENLENECEK”   11:50   ANEMURIUM ANTIK KENTI ’UNESCO’ DÜNYA MIRASı LISTESINE TEKLIF EDILECEK   11:48   BAŞKAN SEÇER, FORD TRUCKS BAYI AÇıLıŞı’NA KATıLDı   11:47   ÜZÜM BAĞLARıNıN KURAKLıĞA KARŞı DIRENCINI ARTıRACAK MALZEME ÜRETTILER   11:45   İLAÇLAMA EKIPLERI SAHADA   11:44   BAŞKAN YıLDıZ, ÜRETICI VE KÖYLÜ PAZARıNı GEZDI   11:43   MERSIN’DE ’ULUSLARARASı ÇATıŞMA KURBANı MASUM ÇOCUKLAR GÜNÜ’ ETKINLIĞI DÜZENLENDI   11:42   AFRIKALı ÖĞRENCILER FILISTIN HALKıNA DESTEK IÇIN ’DAPKE’ DANSı YAPTı   11:36   YENIŞEHIR BELEDIYESI AĞAÇLANDıRMA ÇALıŞMALARıNı SÜRDÜRÜYOR   11:27   MERSIN’DE IŞ YERINDE ÇıKAN YANGıN SÖNDÜRÜLDÜ   11:26   GıDA ZEHIRLENMESI IDDIASı: 83 IŞÇI TABURCU OLDU   11:25   MSK GÖZÜNÜ ŞAMPIYONLUĞA DIKTI   11:43   ATHİB BAŞKANı DOĞAN, AKİB’IN YENI KOORDINATÖR BAŞKANı OLDU   11:42   “PAMUKLUK BARAJı İSALE HATTı PROJESI 2026 YıLıNDA TAMAMLANACAK”   11:39   İSKENDERUN TSO’DAN TARSUS TSO’YA ZIYARET   11:37   MEZOPOTAMYA’DA MERSIN RÜZGARı ESTI   11:34   “NEFES ALAN BIR TOROSLAR HEDEFINDEYIZ”   11:33   AMATÖR BALıKÇı, ZıPKıNLA YAKLAŞıK 6 KILOLUK BALON BALıĞı AVLADı  
 
 
 
 
TARSUS İDMAN YURDU KAMPA BAŞLADI
   

Misli.Com 2. Lig’de mücadele eden Tarsus İdman Yurdu Kızılcahamam Çam Otel Tesisleri’nde kapma girdi. Kampta Tarsus İdman Yurdu Yönetim Kurulu’nu temsilen bulunan başkan yardımcısı Salih Erdoğan, kamp kadrosuna başarılar dilerken, tüm spor camiasının beklentisine cevap verecek bir takım oluşturmak için gayret gösterdiklerini ifade etti.

 

Tarih : 19 Temmuz 2021 Pazartesi 17:14

16 gün sürecek olan 1. etap yeni sezon kamp çalışmaları Kızılcahamam'da başlarken, Teknik Direktör Ergün Penbe ve yardımcı teknik heyetin gözetiminde 2 Ağustos’a kadar devam edecek. Teknik direktör Ergün Penbe nezaretinde çalışmalarına başlayan sarı-lacivertli ekipte yeni ve eski futbolcular kısa sürede kaynaşırlarken, kampa dahil olan 27 futbolcunun hırslı ve azimli olmaları dikkatlerden kaçmadı.

Günde çift idmanla bir yandan oksijen depolayıp bir yandan da güç toplayacak olan futbolcular teknik heyetin direktiflerini yerine getirmek için yüksek rakımda ter döküyorlar. Şimdiden forma kapma yarışına girmek için sabırsızlanan ekipte uyum ve arkadaşlık ilerisi için takımın başarısı adına umut vaat ediyor.

İç transferde yeniden anlaşılan 8 futbolcu, alt yapından 2 futbolcu ve yeni anlaşılan futbolcuların yanı sıra deneyemeye alınan futbolcularla birlikte toplam 27 futbolcu teknik heyetin gözüne girmek için çaba sarf ediyor.

Kampta Tarsus İdman Yurdu Yönetim Kurulu'nu temsilen bulunan başkan yardımcısı Salih Erdoğan, kamp kadrosuna başarılar dilerken, tüm spor camiasının beklentisine cevap verecek bir takım oluşturmak için gayret gösterdiklerini ifade etti.

Tarsus İdman Yurdu Kulüp Başkanı H. Şahin Kırbıyık’ın takıma verdiği tam desteğe layık olmak ve şampiyonluk için ellerinden geleni yapacaklarına söz veren teknik heyet ve futbolcular, taraftarların ile spor camiasının Kurban Bayramı'nı içten dilekleriyle kutladı.

Paylaş :
 
Etiketler :  mersin, tarsus, misli.com2.lig, idman, yurdu, kamp, kızılcahamam

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.



  SPOR HABERLERİ
 
  MERSİN GÜNDEM

  NÖBETÇİ ECZANE
  SOSYAL MEDYA
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersingundem.com.tr © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA