29 Eylül 2024 Pazar



15:06   MAVİ BAŞKAN: ‘ERDEMLİ SİYASET DEĞİL, HİZMET İSTİYOR’   09:48   ÇÖPTE BULUNAN BEBEĞİN ANNESİ TUTUKLANDI   09:40   KUM ZAMBAKLARI KORUMA ALTINA ALDI   09:28   TOROSLAR’DA 30 YIL SONRA BİR İLK!   09:32   YAŞATıRKEN ÖLMEK ISTEMIYORUZ!   09:23   ‘YAŞAMı SAHIPLEN’ KAMPANYASıNA YOĞUN ILGI!   15:00   MİLLETVEKİLİ AKIN: “MERSİNLİLERİ, ‘EKMEK VE ADALET’TE BULUŞMAYA DAVET EDİYORUZ”   09:41   AKMİB’İN AĞUSTOS AYı IHRACATı 453,5 MILYON DOLAR   09:39   ROTTERDAM’I GEÇECEĞİZ!   09:30   MERSIN’DE AILE HEKIMINE BıÇAK ÇEKILDI   09:17   MEZİTLİ BELEDİYESİ’NDEN ÖĞRENCİLERE KIRTASİYE DESTEĞİ   13:08   MERSİN’İ BİR ARAYA GETİREN SÜNNET DÜĞÜNÜ   09:59   TROPİKAL EJDER MEYVESİNDE HASAT DÖNEMİ   09:56   MERSİN, DÜNYANIN EN İYİLERİ ARASINDA!   09:51   DOĞAYI KATLEDECEK PROJELERİ REDDEDİYORUZ!   09:49   TOROSLARIN ŞİFA DAĞITAN ADAMI   09:44   YURTLAR İÇİN ÖN KAYITLAR BAŞLADI   12:30   PATSOVAN, SAHİL BANDINDA VATANDAŞLARIN HİZMETİNE SUNULDU   12:22   KARİYER MERKEZİ GENÇLERİ İŞ DÜNYASINA HAZIRLIYOR   11:59   SAKSIDA KENEVİR YETİŞTİREN ŞAHIS YAKALANDI  
 
 
 
 
METRUK BİNALARIN YIKIMI ARALIKSIZ DEVAM EDECEK
   

Akdeniz Belediyesi, çeşitli sosyal sorunlara yol açan metruk binaların yıkımına devam ediyor. Yıkıma tanık olan mahalle sakinleri, ekiplere teşekkür etti.

 

Tarih : 28 Haziran 2021 Pazartesi 12:59

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, özellikle mahalle muhtarları, yapı sahipleri ve vatandaşların yoğun talep veya şikayet dilekçeleri üzerine bugüne dek Akdeniz sınırları içinde terk edilmiş yüzlerce yapıyı yıkan Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, son olarak Kazanlı Hürriyet Mahallesinde bulunan ve yine sahiplerince kullanılmadığı için yıllar içinde harabeye dönen bir binayı yasal süreçleri tamamlandıktan sonra yıktı. Ekipler, yıkımdan sonra ortaya çıkan tonlarca moloz ve atığı da kepçeler yardımıyla kamyonlara yükleyip mahalleden çıkardı.

Metruk binanın yıkım çalışmasına tanık olan mahalle sakinleri, insanların can ve mal güvenliğini tehdit etmesinin yanı sıra, kimi zaman da sosyal sorunlara ve istenmeyen olaylara yol açan bu tür yapıları yıkmalarından dolayı ekiplere teşekkür ettiler.
Akdeniz’de; gerek ekiplerin saha incelemeleri gerekse de muhtarlar ve vatandaşların şikayet ve talepleri ile belirlenen, sahiplerince kullanılmadığı için zaman içinde harabeye dönüşmüş ve özellikle de bu tür yerleri oyun alanına çeviren küçük çocuklar için büyük risk oluşturan metruk yapıların yıkımının aralıksız devam edeceği bildirildi. Yıkımlar, hızlı bir şekilde ve mahalle sakinlerini rahatsız etmeden yapılacak.

Paylaş :
 
Etiketler :  mersin, akdeniz, belediye, metruk, bina, sosyal

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.



  SPOR HABERLERİ
 
  MERSİN GÜNDEM

  NÖBETÇİ ECZANE
  SOSYAL MEDYA
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersingundem.com.tr © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA