2 Mayıs 2024 Perşembe



11:55   “GELIN MERSIN TURIZMINI HEP BERABER AYAĞA KALDıRALıM”   11:54   “ENFLASYON MUHASEBESIYLE OLUŞACAK KARDAN VERGI ALıNMAMALıDıR”   11:53   BU MERKEZ TARSUSLULARA IYI GELECEK   11:51   BAŞKAN SEÇER, 1 MAYıS’TA IŞÇI VE EMEKÇILERLE YÜRÜDÜ   11:50   SARıYıLDıZ VE ARSLAN, 1 MAYıS COŞKUSUNA ORTAK OLDU   11:49   BAŞKAN BOLTAÇ, 1 MAYıS’TA IŞÇILERLE BERABER YÜRÜDÜ   11:46   SAKINLIĞI SEVENLER IÇIN KıZKALESI’NIN EN GÜZEL ZAMANı   11:40   ÇADıRDA YAŞAYAN AILE ELEKTRIĞE KAVUŞTU   11:37   MERSIN’DE SAHTE IÇKI ÜRETEN ŞAHıS YAKALANDı   11:35   MERSIN’DE TRAKTÖR ŞARAMPOLE DEVRILDI: 1 ÖLÜ   11:32   MERSIN’DE UYUŞTURUCU OPERASYONU: 3 TUTUKLAMA   11:31   MERSIN’DE YANGıN EMNIYET ŞERITLERININ BAKıMı YAPıLDı   11:30   MSK, PLAY-OFF’LARDA YARı FINALDE   19:05   EMEK SÖMÜRÜSÜNE KARŞı: SOKAKTA KAZANACAĞıZ!   19:04   MILLI EĞITIMDEN MILLI OLMAYAN DAVRANıŞ!   12:05   KUYUYA DÜŞEN IŞÇI YARALANDı   11:06   YıLıN ILK ÇEYREĞINDE YAŞ MEYVE SEBZE IHRACATı 963,4 MILYON DOLAR   11:04   KARTVIZITLER TICARI KÖPRÜYE DÖNÜŞÜYOR   11:03   VALI PEHLIVAN, MODEL FABRIKA VE YENILIK MERKEZI’NI ZIYARET ETTI   11:00   LOJISTIK MERKEZI’NIN YOL ÇALıŞMALARı BAŞLADı  
 
 
 
 
“ŞAMPİYONLUK YOLUNDA BİRLİK OLALIM”
   

Yenişehir Belediyesi Çukurova Basketbol Kulübü (ÇBK) CEO’su Ender Ünlü, üst düzey liglerde ki tek temsilcisi oldukları Mersin’le bütünleşmek istediklerini ifade etti. EuroCup, Kadınlar Basketbol Süper Ligi ve Türkiye Kupası’nda şampiyonluk hedefleri olduklarını anlatan Ünlü, 3 kupayı da kente kazandırmak için, desteğe ihtiyaçları olduklarını belirtti.

 

Tarih : 10 Haziran 2021 Perşembe 14:36

Ender Ünlü, Asbaşkan Ali Adalıoğlu ve İdari Menajer Erkan Dinçay ile birlikte, kentte görev yapan ulusal ve yerel medya temsilcileriyle bir araya geldi. ÇBK tesislerindeki toplantında konuşan Ünlü, "Hedeflediğimiz 3 kupaya Mersin halkının, iş insanlarının ve basın mensuplarımızın destekleriyle ulaşacağımızı düşünüyorum. Biz, Mersin'le bütünleşmek istiyoruz. Halkımızın bizi tanıyabilmesi ve kupaları kentimize getirebilmemiz için kentimizin desteğine ihtiyacımız var" dedi.

“MERSİN'İN HER KESİMİNİN DESTEĞİNİ ALMAK İSTİYORUZ”

ÇBK'nın futbolda Altınordu, basketbolda ise Anadolu Efes gibi bir organizasyon olduğunu vurgulayan Ünlü, "Altyapımızda 350 gencimiz var. Yurtiçi ve yurtdışındaki taramalarla, yeni yetenekleri basketbola kazandırıyoruz. 5 yıl içerisinde minik, yıldız ve gençlerde şampiyonluk fotoğrafını ÇBK oluşturacak. 5 yıl içerisinde A milli takımımıza en az 4 oyuncumuzu göndermeyi hedefliyoruz. Türkiye'de, altyapılarında süper lig seviyesinde antrenör çalıştıran tek kulübüz" diye konuştu.

ÇBK'nın basketbol otoriteleri tarafından EuroCup'ın en büyük şampiyonluk adayı olarak gösterildiğini aktaran Ünlü, şunları söyledi:
"Transferlerimizi stratejik olarak erken açıklamamız, rakiplerimizi bir sonraki yıla yatırım yapmaya itti. Sporda hiçbir şeyin garantisi yok. Bir aksilik olması durumunda, Ocak ayı transfer döneminde, takımımız üzerinde ikinci hamleyi yapmak için kendimizi programladık. Bu konuyla ilgili de elimiz sağlam."

Asbaşkan Adalıoğlu ise "Çukurova Basketbol olarak yeni sezon hedeflerimiz oldukça büyük. Bu nedenle çok kaliteli oyuncuları bünyemize kattık. Mersin'in her kesiminin desteğini almak istiyoruz" ifadesini kullandı.

Program, dünyanın sayılı basketbol merkezlerinden biri olan ÇBK tesislerinin gezilmesi ile sona erdi. ÇBK tesisleri, yakın zamanda dünyanın birçok yerinde tanınacak.

Paylaş :
 
Etiketler :  mersin, çbk, ernderünlü, aliadalıoğlu, basketbol, dünya

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.



  SPOR HABERLERİ
 
  MERSİN GÜNDEM

  NÖBETÇİ ECZANE
  SOSYAL MEDYA
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersingundem.com.tr © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA