29 Eylül 2024 Pazar



15:06   MAVİ BAŞKAN: ‘ERDEMLİ SİYASET DEĞİL, HİZMET İSTİYOR’   09:48   ÇÖPTE BULUNAN BEBEĞİN ANNESİ TUTUKLANDI   09:40   KUM ZAMBAKLARI KORUMA ALTINA ALDI   09:28   TOROSLAR’DA 30 YIL SONRA BİR İLK!   09:32   YAŞATıRKEN ÖLMEK ISTEMIYORUZ!   09:23   ‘YAŞAMı SAHIPLEN’ KAMPANYASıNA YOĞUN ILGI!   15:00   MİLLETVEKİLİ AKIN: “MERSİNLİLERİ, ‘EKMEK VE ADALET’TE BULUŞMAYA DAVET EDİYORUZ”   09:41   AKMİB’İN AĞUSTOS AYı IHRACATı 453,5 MILYON DOLAR   09:39   ROTTERDAM’I GEÇECEĞİZ!   09:30   MERSIN’DE AILE HEKIMINE BıÇAK ÇEKILDI   09:17   MEZİTLİ BELEDİYESİ’NDEN ÖĞRENCİLERE KIRTASİYE DESTEĞİ   13:08   MERSİN’İ BİR ARAYA GETİREN SÜNNET DÜĞÜNÜ   09:59   TROPİKAL EJDER MEYVESİNDE HASAT DÖNEMİ   09:56   MERSİN, DÜNYANIN EN İYİLERİ ARASINDA!   09:51   DOĞAYI KATLEDECEK PROJELERİ REDDEDİYORUZ!   09:49   TOROSLARIN ŞİFA DAĞITAN ADAMI   09:44   YURTLAR İÇİN ÖN KAYITLAR BAŞLADI   12:30   PATSOVAN, SAHİL BANDINDA VATANDAŞLARIN HİZMETİNE SUNULDU   12:22   KARİYER MERKEZİ GENÇLERİ İŞ DÜNYASINA HAZIRLIYOR   11:59   SAKSIDA KENEVİR YETİŞTİREN ŞAHIS YAKALANDI  
 
 
 
 
BAŞKAN SEÇER’DEN ADEM’E 23 NİSAN HEDİYESİ
   

Başkan Seçer’in, mahalle gezisi sırasında Erdemli’nin Hüsametli mahallesinde tanıştığı Adem, Başkan Seçer’ den kendisine bir keçi almasını istemişti. Başkan Seçer kendisinden keçi isteyen özel gereksinimli Adem’e, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda bir keçi ve yavrusunu hediye olarak gönderdi.

 

Tarih : 23 Nisan 2021 Cuma 19:03

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında Adem Uyank’ın isteğini yerine getirdi. Başkan, Adem’e keçi ve oğlak hediye etti. Erdemli’nin Hüsametli Mahallesinde ailesiyle çadırda yaşayan özel gereksinimli Adem Uyanık, mahalle ziyareti sırasında babası ile Başkan Seçer’in yanına gitmiş, sohbet etmiş ve keçi talebini iletmişti. Başkan Seçer, Adem’i kırmadı ve isteğini kısa sürede yerine getirerek bir keçi ve yavrusunun 23 Nisan hediyesi olarak kendisine ulaştırılmasını sağladı.

ADEM ÇOK MUTLU OLDU

Tarımsal ve Veteriner Hizmetleri Dairesi ekipleri tarafından keçi ve yavrusu ile 3 çuval yem Adem’e teslim edildi. İsteğinin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında yerine getirilmesinden dolayı oldukça mutlu olan Adem, Seçer’den keçiyi istediği anı anlattı. Beklediği keçinin gelmesinin mutluluğunu yaşayan Adem, “Vahap Seçer’e teşekkürler ediyorum. 23 Nisan için keçi getirdiler. Mersin’e de teşekkürler ediyorum. Ne mutlu Türküm diyene. Köyde başkana ‘keçi ver’ dedim. O da ‘Tamam getiririz, veririz, kalbini yorma, ben getiririm’ dedi. Ben de teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Çiftçilikle uğraşan ve kalp rahatsızlığı olduğunu ifade eden baba Halim Uyanık da Seçer’e teşekkür ederek, “Adem rahatsızdı. 6-7 yıl tedavi gördü. Başkan köye geldiğinde yanına götürdüm. Orada Adem, başkandan keçi istedi. O da 23 Nisan hediyesi olarak keçi göndermiş. Allah razı olsun, teşekkür ederim” dedi.

“BAŞKANDAN ALLAH RAZI OLSUN”

Anne Hanife Uyanık ise tavukları olduğunu, onu da Adem istediği için beslediklerini söyledi. Hanife Uyanık, “Bir-iki tavuğum var. Çocuk hasta, onun için besliyorum. Tarımla uğraşıyorum. Başka bir işimiz yok. Yapamıyoruz. Adem kendisinden keçi istemiş o da 23 Nisan’da hediye etti Adem’e. Çocuk istemiş, çocuğun gönlünü etmiş, çok sağ olsun, Allah razı olsun” ifadelerini kullandı. Tarımsal ve Veteriner Hizmetleri Dairesi Tarımsal Hizmetler, Eğitim ve Kooperatifler Şube Müdürü Selçuk Şahutoğlu, Adem’in keçiyi istediği süreci anlatarak, “Başkanımızın gezisi sırasında Adem kardeşimiz keçi talebinde bulunmuştu. Başkanımız da ‘Sen rahat ol, ben keçiyi göndereceğim’ demişti. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında biz de keçileri Başkan Bey’in vermiş olduğu söz üzerine Adem’e teslim ettik” dedi.

Son olarak Adem’in anne ve babasının, sürekli olarak Adem’in çok mutlu olduğunu ve Başkan Seçer’i çok sevdiğini anlattığını belirten Şahutoğlu, Adem’in ve bütün diğer çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutladığını söyledi.

Paylaş :
 
Etiketler :  mersin, erdemli, 23nisan, hediye, keçi, oğlak, başkan, vahapseçer

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.



  SPOR HABERLERİ
 
  MERSİN GÜNDEM

  NÖBETÇİ ECZANE
  SOSYAL MEDYA
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersingundem.com.tr © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA