23 Mayıs 2024 Perşembe



14:34   AKDENIZ’IN IHRACAT ŞAMPIYONLARı ÖDÜLLENDIRILDI   14:33   MERSIN’DE TURIZM GELIŞECEK   14:32   MTSO, ÜYELERINI GELECEĞE HAZıRLıYOR   14:31   BAHÇELER VE UMUT SOKAK YENILENDI   14:30   BÜYÜKŞEHIR’IN TARıMSAL DESTEKLERI SÜRÜYOR   14:28   TARSUS’TA TRAFIK KAZASı: 1 ÖLÜ, 1 YARALı   14:24   MOTOSIKLET KAMYONETIN ALTıNA GIRDI: 1 ÖLÜ, 1 YARALı   14:23   KıR ÇIÇEKLERI YENI ÇIÇEKLERINI ARıYOR   11:36   BÜYÜKŞEHIR SÜT ÜRETICILERININ DE YANıNDA   11:34   “SIZLERI KENTIMIZDE MISAFIR ETTIĞIMIZ IÇIN MUTLUYUZ”   11:32    “ŞIMŞEK TASARRUF DIYOR, ÇEVRE BAKANı GÖKDELEN KIRALıYOR”   11:31   MERSIN’DE HACı ADAYLARı KUTSAL TOPRAKLARA UĞURLANDı   11:20   TARSUS BELEDIYESI KURS KAYıTLARı BAŞLADı   11:11   CİMER’E IHBAR GELDI, POLIS OPERASYON YAPTı: 9 GÖZALTı   11:10   TARSUS’TA TRAKTÖR KAZASı: SÜRÜCÜ HAYATıNı KAYBETTI   11:09   MERSIN’DE 28 BIN ADET MAKARON ELE GEÇIRILDI   11:07   “SIBERGÖZ-40” OPERASYONLARıNDA 181 ŞÜPHELI YAKALANDı   11:06   KOVALARDA UYUŞTURUCU YETIŞTIREN 2 ŞÜPHELI YAKALANDı   11:05   BAŞKAN ÖNTÜRK’DEN HATAYSPORLU FUTBOLCULARA PRIM SÖZÜ   10:54   AKDENIZ’IN BALıKÇıLARı, EKMEK TEKNELERINI BAKıMA ALDı  
 
 
 
 
BELEDİYE EKİPLERİNDEN, HALK SAĞLIĞININ KORUMASINA YÖNELİK DENETİM
   

 

Tarih : 31 Ocak 2020 Cuma 18:56

Tarsus Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ve Sağlık İşleri Müdürlüğü ekiplerince İlçe genelinde, halk sağlığını korumak, gözetmek ve vatandaşların sağlıklı gıda ürünlerini temin etmelerini sağlamak amacıyla somun ekmek ve pide pişirim fırınları denetimi yapıldı.

Ekipler tarafından ilçe genelinde faaliyet gösteren fırınlarda, İşyeri Açma ve Çalışma Ruhsatı ile ilgili yönetmelik ve diğer mevzuatlar doğrultusunda taşıması gereken tüm şartlar yerinde incelendi. Yapılan denetimlerde ayrıca el yıkama alışkanlığının doğru kazanılması ve sürekli uygulanmasının önemi konusunda bilgilendirme yapılarak, el yıkama konusunda lavabolara talimat asıldı. Denetimlerde İşyeri Açma ve Çalışma Ruhsatı başta olmak üzere gerekli izinler, işletmelerin fiziki durumu, çalışma alanlarının temizliği, ürünlerle ilgili saklama koşulları, pide ve somun ekmek gramajları ve çalışan personellerle ilgili uyulması gereken hijyen kuralları kontrol edildi.

Denetimlerde 43 adet işletme denetlenirken, tespit edilen eksiklikler konusunda mevzuat hükümlerine göre yasal işlem başlatılıp, tüm işletme sahiplerine halka daha kaliteli ve sağlıklı ürünlerin sunulması konusunda bilgilendirme yapıldı.

Paylaş :
 
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.



  SPOR HABERLERİ
 
  MERSİN GÜNDEM

  NÖBETÇİ ECZANE
  SOSYAL MEDYA
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersingundem.com.tr © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA