27 Eylül 2024 Cuma



15:06   MAVİ BAŞKAN: ‘ERDEMLİ SİYASET DEĞİL, HİZMET İSTİYOR’   09:48   ÇÖPTE BULUNAN BEBEĞİN ANNESİ TUTUKLANDI   09:40   KUM ZAMBAKLARI KORUMA ALTINA ALDI   09:28   TOROSLAR’DA 30 YIL SONRA BİR İLK!   09:32   YAŞATıRKEN ÖLMEK ISTEMIYORUZ!   09:23   ‘YAŞAMı SAHIPLEN’ KAMPANYASıNA YOĞUN ILGI!   15:00   MİLLETVEKİLİ AKIN: “MERSİNLİLERİ, ‘EKMEK VE ADALET’TE BULUŞMAYA DAVET EDİYORUZ”   09:41   AKMİB’İN AĞUSTOS AYı IHRACATı 453,5 MILYON DOLAR   09:39   ROTTERDAM’I GEÇECEĞİZ!   09:30   MERSIN’DE AILE HEKIMINE BıÇAK ÇEKILDI   09:17   MEZİTLİ BELEDİYESİ’NDEN ÖĞRENCİLERE KIRTASİYE DESTEĞİ   13:08   MERSİN’İ BİR ARAYA GETİREN SÜNNET DÜĞÜNÜ   09:59   TROPİKAL EJDER MEYVESİNDE HASAT DÖNEMİ   09:56   MERSİN, DÜNYANIN EN İYİLERİ ARASINDA!   09:51   DOĞAYI KATLEDECEK PROJELERİ REDDEDİYORUZ!   09:49   TOROSLARIN ŞİFA DAĞITAN ADAMI   09:44   YURTLAR İÇİN ÖN KAYITLAR BAŞLADI   12:30   PATSOVAN, SAHİL BANDINDA VATANDAŞLARIN HİZMETİNE SUNULDU   12:22   KARİYER MERKEZİ GENÇLERİ İŞ DÜNYASINA HAZIRLIYOR   11:59   SAKSIDA KENEVİR YETİŞTİREN ŞAHIS YAKALANDI  
 
 
 
 
AYNI HASTANEDE ÇALIŞMA HAYALLERİ GERÇEK OLDU
   

Mersin’in Erdemli ilçesinde 39 yıllık ebe hemşire Sakine Doğan’ın, kızının tıp fakültesini kazanmasıyla başlayan aynı hastanede çalışma hayali gerçekleşti. Kadın doğum servisinde görev yapan ebe hemşire Doğan, kızı Cildiye Uzmanı Dr. Yasemin Akman ile Erdemli Devlet Hastanesi’nde birlikte çalışmanın mutluluğunu yaşıyor. Dr. Yasemin Akman pandemi döneminde bütün sağlık çalışanlarının birbirlerine destek olduğu bu süreçte ayrıca anne kız olarak da birbirlerine destek olduklarını söyledi.

 

Tarih : 5 Nisan 2021 Pazartesi 11:14

Mersin’in Erdemli ilçesinde görevli 39 yıllık ebe hemşire Sakine Doğan, 2002 yılında kızının tıp fakültesini kazanmasıyla 'Acaba kızımla aynı hastanede görev yapar mıyız' diyerek bunun hayalini kurmaya başladı. Kızı Yasemin Akman'ın doktor olup tayininin yaklaşık 1 ay önce Kahramanmaraş'ta görev yaptığı hastaneden Erdemli Devlet Hastanesi'ne çıkmasıyla bu hayali gerçek oldu.

Ebe hemşire Sakine Doğan, "39 yıllık ebeyim. 30 yılı aşkındır Erdemli Devlet Hastanesinde çalışıyorum. Kızım tıp fakültesini kazandığından beri beraber aynı hastanede çalışmak hayalimdi. Çok şükür Allah'a hayalimiz de gerçek oldu. Çok mutluyuz. Kızımın insanlığa yararlı olacağına inanıyorum. Erdemli halkına da yararlı olacağına inanıyorum. Kendisine kolaylıklar diliyorum" dedi.

"ÇOCUKKEN ANNEMİ ZİYARET ETTİĞİM HASTANEDE DOKTOR OLMAK ÇOK GÜZEL"

Uzman Dr. Yasemin Akman da, "Annemle aynı hastanede çalışıyoruz. Annemin yıllardır çalıştığı hastanede birlikte çalışmak benim için de çok güzel bir deneyim oldu. Çok mutluyum. Çocukken annemi ziyarete geldiğim hastanede doktor olarak çalışmak gerçekten çok güzel. Annem yıllardır bu hastanede insanlara hizmet ediyor” şeklinde konuşarak annesiyle aynı hastanede çalışmanın mutluluğunu yaşadığını söyledi.  

Birlikte çalıştıkları ilk günün heyecan verici olduğunu anlatan Dr. Akman, "Hele ki pandemi döneminde birlikte Covid ile birlikte savaşmak gerçekten çok güzel. İnşallah daha iyi hizmetlerde bulunmak isterim. Bütün sağlık çalışanlarının birbirine destek olduğu bir ortamda anne kız birbirimize destek olmamız da çok güzel oldu. Bütün sağlık çalışanlarına pandemi döneminde kolaylıklar diliyorum" ifadelerini kullandı.

                                        

Paylaş :
 
Etiketler :  mersin, sakine doğan, yasemin akman, doktor, hemşire

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.



  SPOR HABERLERİ
 
  MERSİN GÜNDEM

  NÖBETÇİ ECZANE
  SOSYAL MEDYA
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersingundem.com.tr © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA