29 Nisan 2024 Pazartesi



10:14   SERALARDA SıCAK HAVADA ZORLU HASAT   10:12   ULUSLARARASı FILMLER, MERSINLI SINEMASEVERLERLE BULUŞTU   10:10   ÇOCUKLAR BÜYÜKŞEHIRLE HEM EĞLENECEK HEM ÖĞRENECEK   10:09   MTSO, SıFıR ATıK ILE MERSIN’I GELECEĞE HAZıRLıYOR   17:21   ROMANYALı ÖĞRENCILER AKDENIZ’IN ILK VE TEK ÖĞRENME MERKEZINI ZIYARET ETTI   17:19   TARSUS GASTRONOMI MERKEZI, ŞEHRIN GÖZDE MERKEZI HALINE GELDI   13:48   MERSIN’DE ÇAMKESE BÖCEĞINE KARŞı BIYOLOJIK MÜCADELEYE BAŞLANDı   13:46   UMUT VE SANAT BIR ARAYA GELDI   12:59   BAŞKAN OLDU, EYLEMI BıRAKMADı!   12:06   "MERSIN OLARAK ECEMIŞ FAYı’NDAN ETKILENEBILIRIZ"   12:04   MERSIN’DE DEAŞ OPERASYONU: 9 GÖZALTı   12:03   MERSIN’DE ORGANIZE SUÇ ÇETESI ÇÖKERTILDI: 6 GÖZALTı   11:52   ÇBK YENI LOGOSUNU DUYURDU   10:44   MERSIN’DE AÇıK ALANDA KAYıSı HASADı BAŞLADı   10:41   MERSIN’IN KORUMA ÇALıŞMALARı AVRUPA’DA TAKTIR GÖRDÜ   10:39   BÜYÜKŞEHIR, KENTIN DÖRT BIR YANıNDA YOLLARı YENILIYOR   10:37   BAKıMEVINDEKI DAYAK DEHŞETI KAMERADA   10:36   MERSIN’DE KAYıP YAŞLı ADAM IÇIN ARAMA ÇALıŞMASı 3’ÜNCÜ GÜNÜNDE   10:35   TARSUS’TA CAM YÜKLÜ TıR YANDı   11:51   TÜRKIYE, VENEZUELA’DA 5’INCI BÜYÜK TEDARIKÇI  
 
 
 
 
MERSİN BÜYÜKŞEHİR GSK KADIN BASKET EKİBİ LİGİN 22. HAFTASINDA DA GALİBİYET ALDI
   

Mersin Üniversitesi Mersin Büyükşehir Belediyesi GSK Kadın Basketbol Takımı, evinde konuk ettiği Menemen Belediyesi Karşıyaka Çarşı Koleji’ni 78-71’lik skorla yendi. Ligde 22. hafta geride kalırken oldukça rahat bir oyun sergileyen Büyükşehir ekibi, son karşılaşmasından da galip geldi. Kadın basketbolcular hedeflerinin Play-Off olduğunu söyledi.

 

Tarih : 25 Mart 2021 Perşembe 11:32

Mersin Üniversitesi Mersin Büyükşehir Belediyesi GSK Kadın Basket Takımı, evinde konuk ettiği Menemen Belediyesi Karşıyaka Çarşı Koleji’ni 78-71’lik skorla yendi. Ligde son dönemece girildiği 22. haftada GSK Kadın Basket Takımı aldığı galibiyetle Play-Off’u ne kadar istediğini göstermiş oldu.

Maçın ilk periyodunda gösterdiği güçlü savunma ile rakibini baskılayan GSK Kadın Basket ekibi, birinci periyodu 18-8 önde kapattı. Mersin ekibi, 42-29’luk skorla kapattığı 2. periyodun ardından 3. periyotta da ağırlığını koruyarak 65-49’la önde bitirdi. Güçlü defansı ile Karşıyaka Çarşı ekibini 4. periyotta da zorlayan Kadın Basket ekibi, karşılaşmayı 78-71 önde bitirerek Play-Off’a hazır olduğunu gösterdi.

“RÖVANŞI ALMAK İSTİYORDUK. BİZİM İÇİN İYİ OLDU”

Mersin Büyükşehir Belediyesi GSK Baş Antrenörü İbrahim Sağdıç, maçın ardından yaptığı değerlendirmede Play-Off için önemli bir galibiyet aldıklarını belirterek, “Play-Off’a gitmek istiyoruz. Karşıkaya çok değerli bir takım. İlk maçta kaybetmiştik. Rövanşı almak istiyorduk. Bizim için iyi oldu. Önümüzde önemli maçlar var. Yukarılarda bitirip, sıralamada istediğimiz bir takım var onunla eşleşmek istiyoruz. Kızlar bunu yapabilecek güçteler. Onları yürekten kutluyorum. Çok büyük emek sarf ediyoruz” dedi.

“PLAY-OFF YOLUNDA BUGÜN ÇOK ÖNEMLİ BİR GALİBİYET ALDIK”

Büyükşehir Belediyesi GSK Kadın Basketbol Takımı Kaptan Yardımcısı Yaren Gündüz, “Play-Off yolunda bugün çok önemli bir galibiyet aldık. Bu maçı çok istiyorduk takım olarak. Bizim için çok önemliydi. Karşıyaka galibiyetini kentimize armağan ediyorum. Çok mutluyum. Hedefimiz play-off; normal sezonu en yukarıda bitirerek Play-Off’ta iyi bir takımla eşleşip Play-Off’u da geçmek” ifadelerini kullandı.

Paylaş :
 
Etiketler :  mersin, büyükşehir, gsk, basketbol, menemen

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.



  SPOR HABERLERİ
 
  MERSİN GÜNDEM

  NÖBETÇİ ECZANE
  SOSYAL MEDYA
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersingundem.com.tr © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA