29 Haziran 2024 Cumartesi



13:21   YENIŞEHIR’DE 352 TON AMBALAJ VE TEKSTIL ATıĞı GERI DÖNÜŞÜME KAZANDıRıLDı   11:04   MERSIN’DE YKS VE LGS KURSLARı IÇIN ÖN KAYıT BAŞVURULARı BAŞLADı   10:17   MERSIN’DE SUDA KAYıP- KAÇAKLA MÜCADELE SÜRÜYOR   09:36   MERSIN’DE JANDARMADAN BILGILENDIRME FAALIYETI   16:53   ALEV ALEV YANAN PLASTIK KASALAR MAHALLE SAKINLERINI KORKUTTU   16:06   AKıL ALMAZ KAZA KAMERADA   13:03   MERSIN’DE SANAYI SITESINDE ÇıKAN YANGıN BÜYÜMEDEN SÖNDÜRÜLDÜ   12:59   MERSIN’DE ’CHANGE OTO’ DOLANDıRıCıLARı YAKALANDı   12:07   BAŞKAN SEÇER: "MERSIN’DE INSANLARıN MUTLU VE HUZURLU BIR ŞEKILDE YAŞAYABILMESI IÇIN ÇALıŞıYORUZ"   12:02   İKLIM, ÇEVRE VE ENERJIDE YOL HARITASı BELIRLENIYOR   11:41   MERSIN’DEKI ODA VE BORSA BAŞKANLARı BÖLGEDEKI SON GELIŞMELERI DEĞERLENDIRDI   11:33   MSK, BASKETBOL SÜPER LIGI’NDE YENI BAŞARıLARA IMZA ATMAK ISTIYOR   11:06   MERSIN’DE ÇEŞITLI SUÇLARDAN ARANAN 64 ŞAHıS YAKALANDı   11:01   ÇAKıR: “PLANSıZ VE DENETIMSIZ BALıK ÇIFTLIKLERI ISTEMIYORUZ”   10:46   AMPUTE FUTBOL TAKıMıNA SPONSOR ARANıYOR   10:39   PIKABA ÇARPMAMAK ISTERKEN HASTANE DUVARıNA ÇARPTı: 1 YARALı   10:21   MERSIN’DE MILLI MAÇ COŞKUSU, GOL ANLARıNıN HEYECANı GÖRÜNTÜLERE YANSıDı   10:11   MERSIN’DE 3,9 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM KORKUTTU   10:03   MERSIN’DE 3,9 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM KORKUTTU   16:58   TARSUS SU PARKı SEZONU AÇTı  
 
 
 
 
MERSİN’DE EVDEN EVE TAŞIMACILIK KAMYONUYLA YAPILAN UYUŞTURUCU TAŞIMA POLİSE TAKILDI
   

Mersin polisi, evden eve taşımacılık yapan bir firmanın kamyonuyla evden depoya taşınan 69 kilogram esrar ele geçirdi. Kutuların içerisinde, tabakların her birinin arasına konan esrarlar, tek tek çıkarılırken kamyonun üzerindeki "Türkiye’nin her yerine evden eve taşımacılık" yazısı dikkat çekti.

 

Tarih : 16 Mart 2021 Salı 11:41

Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, doğu illerinden Mersin'e yüklü miktarda uyuşturucu madde getirileceğini belirledi. Bunun üzerine evden eve nakliyat yapan bir firmanın kamyonunu takibe alan ekipler, bir süre izleme yaptı. 2 ay süren hem teknik hem fiziki takip sonucunda kamyonun Selçuklar Mahallesi'nde bir depoya malzeme indirdiğini tespit eden ekipler, belirlenen adrese operasyon düzenledi. Kamyondan indirilen kutuları tek tek kontrol eden ekipler, tabakların arasına tek tek gizlenmiş 28 paket halinde 67,5 kilogram kubar esrar ile 3 paket halinde 1,5 kilogram toz esrar ele geçirdi. Kamyonun üzerinde "Türkiye'nin her yerine evden eve taşımacılık" yazısı ise dikkat çekti. 

Öte yandan olayla ilgili gözaltına alınan F.D., emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

 

 

Paylaş :
 
Etiketler :  mersin, taşımacılık firması, uyuşturucu

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.



  SPOR HABERLERİ
 



  MERSİN GÜNDEM

  NÖBETÇİ ECZANE
  SOSYAL MEDYA
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersingundem.com.tr © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA