Mersin’de aranan şahıslara peş peşe operasyon: 120 hükümlü cezaevine gönderildi


Tarih : 26 Kasım 2025 Çarşamba 11:48

Mersin’de son 1 haftada yapılan operasyonlarda aranan 565 şahıs yakalandı, kesinleşmiş hapis cezası bulunan 120’si cezaevine teslim edildi.

Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Aranan Şahıslar Büro Amirliği ekiplerince son 1 haftada yapılan operasyonlarda 565 aranan şahıs yakalandı. Yakalananlardan bazılarının dolandırıcılık, hırsızlık, uyuşturucu gibi suçlardan 10 ile 39 yıl arasında kesinleşmiş hapis cezasının olduğu öğrenildi. Emniyet ve adliyede işlemleri tamamlanan şahıslardan 120'si cezaevine gönderildi. Diğer şahıslar hakkında ise gerekli adli işlemlerin yapıldığı bildirildi.

Emniyet'ten yapılan açıklamada, " Vatandaşlarımızın huzuru ve güvenliği için suç ve suçlularla mücadelemizi kararlılıkla sürdürüyor, kamu düzeni ve asayişin temini için her türlü suç faaliyetinin üzerine kararlılıkla gitmeye devam ediyoruz" denildi.



Etiketler : mersin, asayiş, arananşahıs




Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.


 



ANASAYFA
HABER ARŞİVİ
KÜNYE
İLETİŞİM
MASAÜSTÜ GÖRÜNÜM

mersingundem.com.tr © Copyright 2019-2026 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden
yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA