3 Mart 2026 Salı



16:07   DÖRDÜZ KARDEŞLER BÜYÜKŞEHİR’İN SPOR KURSLARIYLA GELİŞİYOR VE SOSYALLEŞİYOR   15:10   BAŞKAN SEÇER, HAL KATLI KAVŞAĞI İNŞAATINDA İNCELEMELERDE BULUNDU   14:19   MERSİN BÜYÜKŞEHİR EVDE BAKIM HİZMETLERİ İLE HERKESİN KİMSESİ OLUYOR   14:08   BAŞKAN SEÇER VE MERAL SEÇER, YENİŞEHİR’DE İFTAR VE RAMAZAN ŞENLİKLERİ’NE KATILDI   11:45   SAĞLıKLı AILE, GÜÇLÜ GELECEK İÇIN YENI ADRES: YEŞILYURT AKADEMI   10:39   BÜYÜKŞEHİR İLE ÇOCUKLAR TİYATRO’DAN KÜTÜPHANE’YE UZANAN GÜZEL BİR GÜN GEÇİRDİ   13:35   MERSIN’DE YAĞıŞTAN ETKILENEN BÖLGELERDE ONARıM ÇALıŞMASı SÜRÜYOR   13:32   MERSIN’DE ÖĞRENCILERE ILHAM VEREN SÖYLEŞI   13:27   ALDEMIR: "28 ŞUBAT, MILLET IRADESINE INDIRILMIŞ AĞıR BIR DARBEDIR"   11:52   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESINDEN ÜNIVERSITELILERE KARIYER FıRSATı   11:46   MERSIN’DE HALK KART VE ÖĞRENIM YARDıMı ÖDEMELERI YATıRıLDı   11:43   MERSIN’DE KENTSEL DÖNÜŞÜM IÇIN 30 BIN HEKTARLıK YOL HARITASı HAZıRLANıYOR   16:48   TARSUS’TA ÇOCUKLARDAN ANLAMLı TIYATRO GÖSTERISI   12:43   MERSIN’DE BACA YANGıNı KORKUTTU   12:42   SILIFKE’DE CUMHURIYET SAVCıLARı ÖĞRENCILERLE IFTARDA BULUŞTU   12:40   SILIFKE VERGI DAIRESINDEN EĞITIME TAM DESTEK   12:39   MERSIN- FILYOS HATTı IÇIN ZONGULDAK ILE IŞ BIRLIĞI   11:28   SERTAVUL GEÇIDINDE ULAŞıM KONTROLLÜ SAĞLANıYOR   11:26   MERSIN’DE ŞEHIR TIYATROSU GENÇLERI ‘BILGE HEKIM LOKMAN’ ILE BULUŞTURDU   11:24    MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESINDEN ÇÖLYAK HASTALARıNA RAMAZAN DESTEĞI  
 
 
 
 
GÖZÜ YAŞLI ANNE 6 GÜNDÜR OĞLUNDAN HABER BEKLİYOR
   

Mersin’de bayramın ikinci günü evden çıkan 54 yaşındaki Mahmut Saat’ten 6 gündür haber alınamıyor

 

Tarih : 9 Mayıs 2022 Pazartesi 17:10

Kentte bayramın ikinci gün evden çıkan 54 yaşındaki Mahmut Saat’ten 6 gündür haber alınamazken 71 yaşındaki gözü yaşlı annesi Fadime Saat, umutla haber bekliyor.

Öğrenilen bilgiye göre, Erdemli ilçesine bağlı Tömük Merkez Mahallesi 20. Sokakta ikamet eden Fadime (71) ve Mustafa Saat (84) çiftinin 5 çocuğundan en büyüğü olan 54 yaşındaki Mahmut, Ramazan Bayramı’nın ikinci günü evden çıkarak kayıplara karıştı. Aile, bekar olan oğullarından uzun süre haber alamayınca durumu önce yakınlarına ardından da jandarma ekiplerine haber verdi. Ekipler tarafından gerekli araştırma başlatılırken, mahalleli de kendi imkanları ile sahil kenarları başta olmak üzere çevrede arama yaptı ancak sonuç alınamadı. 6 gündür kayıp olan şahsın bulunması için anne Fadime Saat, görenlerin mutlaka jandarma ekiplerine haber vermesini isteyerek göz yaşı döktü.

Aileyi ziyaret eden Tömük Mahalle Muhtarı Yakup Boyalı, "Fadime teyzenin oğlu Mahmut Saat kaybolmuş, kaybolduğu içinde fotoğraflarını sosyal medyaya attık, jandarma araştırıyor, İnşallah yakın zamanda bulunur. Fadime teyzeye geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. İnşallah 'geçmiş olsun' deriz, bir yerde buluruz. Gören duyan kişiler varsa kolluk kuvvetlerimize haber vermelerini rica ediyoruz" diye konuştu.

Oğlunun salı günü kayıp olduğunu anımsatan anne Fadime Saat, "Burada 'anne' dediğini duydum, anahtarın yerini sordu, 'orada' dedim. Bir saat sonra geldim evde yoktu. Akşam oldu yok, sabah oldu yok, ertesi gün oldu yok. Soruşturduk araştırdık her tarafları, bulamadık. Karakolu bildirdim, arkadaşları bahçeleri aradı, dere kenarlarını, sahilleri tüm aradılar. Bekliyorum Allah'tan umut kesilmez. Yavrumun sağ bulunmasını bekliyorum. Her şey için hazırlıklıyım, yavrum için canımı bile veririm. Sabaha kadar uyumam, kapıya pencereye bakırım, dört yola giderim bakar gelirim" dedi.

Paylaş :
 
Etiketler :  kayıp, anneoğul, mersin, erdemli

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.



  SPOR HABERLERİ
 
  MERSİN GÜNDEM

  NÖBETÇİ ECZANE
  SOSYAL MEDYA
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersingundem.com.tr © Copyright 2019-2026 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA