13 Şubat 2026 Cuma



13:01   AKDENİZ BELEDİYE SPOR U-14 FUTBOL TAKIMI TÜRKİYE ŞAMPİYONASINDA İLİMİZİ TEMSİL EDECEK   12:13   BAŞKAN YILDIZ, “TOROSLAR’DA ŞEFFAF VE HALKÇI BELEDİYECİLİĞİ ESAS ALIYORUZ”   12:11   BAŞKAN ÖZYIĞIT: TARIHI BIRLIKTE YAZACAĞıZ   11:36   PLAKASıZ ARAÇLA YAKıT ALıP KAÇTı, JANDARMA YAKALADı   09:55   MUT’TA AŞıRı YAĞıŞ NEDENIYLE KAPANAN YOL ULAŞıMA AÇıLDı   14:38   BAŞKAN SEÇER: "KıRSAL KALKıNMA ILE BIRLIKTE MERSIN TANıNSıN ISTIYORUZ"   14:35   ÇOCUK KAMPÜSÜNDE ÇOCUKLAR HEM EĞLENIYOR, HEM DE ÖĞRENIYOR   14:30   TARSUS’TA ÇOCUKLARıN HAYALLERI GERÇEĞE DÖNÜŞTÜ   15:56   TOROSLAR BELEDİYE BAŞKANI ABDURAHMAN YILDIZ’DAN GAZETEMİZE ZİYARET   15:43   MERSIN’DE KAN VEREN ITFAIYE ERLERI ÖĞRENCILERDEN ALKıŞ ALDı   14:42   ÖZGECAN ASLAN ÖLÜMÜNÜN 11’INCI YıLıNDA MEZARı BAŞıNDA DUALARLA ANıLDı   13:21   MERSIN’DE METRUK BINA KONTROLLÜ ŞEKILDE YıKıLDı   13:20   GÜLNAR’ıN 50 YıLLıK SU SORUNU ÇÖZÜLDÜ   13:13   MEDCEM ÇIMENTO GRUBU, ELEKTRIKLI ARAÇ FILOSUNU MERCEDES-BENZ EACTROS 600 ILE GÜÇLENDIRDI   10:46   SALIHLI’DE MINIK ÖĞRENCILERDEN GERI DÖNÜŞÜME ANLAMLı DOKUNUŞ   10:44   TRAFIK DENETIMINDE SAHTE AVUKAT KIMLIĞI GÖSTEREN ŞAHıS YAKALANDı   10:41   MERSIN’DE ‘DILDE TELDE ANADOLU’ KONSERIYLE TÜRKÜ RÜZGÂRı ESTI   11:55   TARSUS’TA SIGARAYı BıRAKMA GÜNÜ’NDE FARKıNDALıK ETKINLIĞI DÜZENLENDI   11:52   MERSIN ROMAN YARıŞMASı’NDA KAZANAN ‘HALEP YOLU’ OLDU   10:48   MERSIN’DE KAÇAK MAKARON OPERASYONU: 2 GÖZALTı  
 
 
 
 
GÖREVE YENİ BAŞLAYAN TEKSİN PERSONELLERİ EĞİTİMDEN BAŞARIYLA GEÇTİ
   

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin Teksin Mersin İletişim Koordinasyon ve Analiz Merkezi’ne 12 yeni personel katıldı. Vatandaşların başvuru, talep ve şikayetlerinin karşılandığı çağrı merkezinde göreve başlayacak personele İnsan Kaynakları Dairesi tarafından eğitimler verildi. Eğitimin en önemli kısımlarından biri stres ve öfke kontrolü eğitimi oldu.

 

Tarih : 11 Eylül 2021 Cumartesi 13:58

Eğitim kapsamında, iç eğitmen Erhan Can, Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin görev ve sorumlulukları ile faaliyetleri hakkında bilgi verdi. Daire başkanlıkları bazında çağrı merkezine gelen talep ve önerileri içeren bir sunum gerçekleştiren Erhan Can, diksiyon ve hitabet, telefonda problem çözme ve ikna yöntemleri, telefonda iletişim-iletişim engelleri ve çatışmaları, telefonda tutum ve davranışların önemi, telefonda zor insan ve zor davranışlarla baş etme yöntemleri konularında bilgilendirmeler yaptı.

İç eğitmen Selim Sazan da çağrı merkezine en yoğun talep gelen daireler arasında yer alan Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi’nin görev ve sorumlulukları ile faaliyetleri hakkında bilgi verdi. Sazan, çağrı merkezi personelinin sıklıkla karşılaştığı talep ve şikayetler hakkında bilgilendirmeler de yaptı.

Eğitimin en önemli kısımlarından biri de stres ve öfke kontrolü eğitimi oldu. Bu bölümde Psikolog Furkan Eker, 'stres ve öfke kontrolü ile motivasyon ve telefonda etkili iletişim teknikleri eğitimi verdi.

MESKİ’de iç eğitmen olarak görev yapan Bütçe Muhasebe ve Ön Mali Kontrol Şube Müdürü Deniz Çingisiz, eğitimin MESKİ ile ilgili noktasında bilgi verdi. MESKİ Genel Müdürlüğü’nün görev, sorumluluklar ve faaliyetleri ile daire başkanlıklarının görev ve faaliyetlerinin yanı sıra çağrı merkezine MESKİ ile ilgili gelen talep ve şikayetlere yönelik bilgilendirme yapıldı. Eğitim, Covid-19 önlemleri göz önünde tutularak interaktif olarak gerçekleştirildi.

Paylaş :
 
Etiketler :  mersin, büyükşehir, belediye, meski, teksin

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.



  SPOR HABERLERİ
 
  MERSİN GÜNDEM

  NÖBETÇİ ECZANE
  SOSYAL MEDYA
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersingundem.com.tr © Copyright 2019-2026 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA