29 Mart 2024 Cuma



11:00   MERSIN SERBEST BÖLGESINDE YıL SONU HEDEFI 4 MILYAR DOLARı AŞMAK   10:58   “31 MART’TA HIZMETE OY VERIN”   10:55   CHP’LI YıLDıZ, YÖRÜK KÜLTÜRÜNÜ VAR ETMEK IÇIN DESTEK ISTEDI   10:54   “SANDıĞA GIDELIM, MERSIN GELECEĞINI DEĞIŞTIRELIM”   10:52   AKKUYU NGS’DE MAAŞ ALAMAYAN IŞÇILER IŞ BıRAKTı   10:49   TARSUS BELEDIYE BAŞKANı BOZDOĞAN’ıN ARACı KURŞUNLANDı   10:47   OTOMOBIL ILE MOTOSIKLET ÇARPıŞTı: 1 ÖLÜ   10:45   MERSIN’DE SILAH KAÇAKÇıLıĞı OPERASYONU: 4 TUTUKLAMA   11:52   “BIZIM SEÇIMDEN ÖTE MESAIMIZ VAR; ‘HIZMETLER’ ”   11:44    “STK’LARıN GÖRÜŞLERI, BIZE YARAR SAĞLıYOR”   11:43   AYAKKABı TAMIRCILERI ÇıRAK BULMAKTA ZORLANıYOR   11:41   KAYıSı AĞAÇLARı ÇIÇEK AÇTı, ORTAYA GÖRSEL ŞÖLEN ÇıKTı   11:39   “BIRLIKTE BAŞARACAĞıZ, BIRLIKTE KAZANACAĞıZ”   11:38   “MERSIN HALKı ARTıK DEĞIŞIM ISTIYOR, HIZMET ISTIYOR”   11:37   CHP’LI YıLDıZ, IŞÇILERLE BULUŞTU   11:35   “BAŞARıMıZ ORTADA AKDENIZ’IN HIKÂYESINI DEĞIŞTIRDIK”   11:33   BAŞKAN SEÇER, ŞEVKET SÜMER’DE YURTTAŞLARLA IFTAR YAPTı   11:31   “MERSIN’IN ULAŞıM VE TRAFIK SORUNUNU ÇÖZECEĞIZ”   11:27   "BEN DAVAMDAN VAZGEÇMIYORUM"   11:26   MERSIN’DE MOTOSIKLET HıRSıZLıĞıNA KARŞı UYGULAMA  
 
 
 
 
BAŞKAN EZBERLERİ BOZDU
   

Türkiye siyasetinde eşi benzeri görülmemiş belediyecilik anlayışı ile seçimlere uzun zaman olmasına rağmen, 2 yılda yüzlerce tesisin açılışına imzasını atan Başkan Dr. Haluk Bozdoğan, hem vatandaşa hizmet yağdırıp hem de 144 milyon lira borçla devraldığı belediye kasasında bütçe fazlası oluşturdu.

 

Tarih : 12 Haziran 2021 Cumartesi 00:56

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan borçla devraldığı Tarsus Belediyesi’ni şaha kaldırdı. Türkiye siyasetinde benzeri görülmemiş belediyecilik anlayışı ile göreve geldiği ilk günden itibaren hizmet odaklı çalışma sistemi ile Tarsuslunun yüzünü güldüren Başkan Bozdoğan ilklere imza atmaya devam ediyor. 144 Milyon lira borç ile devralınan Tarsus Belediyesi, pandemi sürecinde esnaf, çiftçi, öğrenci ve pek çok kesime yaptığı ekonomik yardımlarla vatandaşın gönlüne taht kurdu.

 Sosyal destek projeleriyle sık sık gündeme gelen Tarsus Belediyesi, tüm borçlara ve sosyal harcamalara rağmen 2020 yılını yaklaşık 12 milyon lira bütçe fazlası ile kapattı.  Vatandaşa hizmette sınır tanımayan Başkan Bozdoğan, Tarsuslunun ihtiyaç duyduğu 10 doktor odası, 10 muhtar odası, 9 okuma salonu, 6 konuk evi, 5 koruluk, 1 meydan düzenlemesi ve sundurmadan oluşan 41 tesisi hizmete açtı. Toplu açılış töreninde vatandaşın sevgi seli gösterdiği Başkan Bozdoğan törende yaptığı konuşmada görevde 2 yılı geride bıraktıklarını ifade ederken, Haziran sonuna kadar 60 tesisin daha açılışını yapacaklarını, böylece 2 yılda 155 tesisi Tarsus’a kazandırmış olacaklarını söyledi.

KASASINDA PARASI OLAN TEK BELEDİYE

144 milyon lira borçla devraldıkları belediyeyi bugün cari fazla veren nadir belediyelerden biri haline getirdiklerini kaydeden Bozdoğan, “Tarsus Belediyesi, kasasında parası olan, bankalara paralarını günlük olarak repo yaptıran, GES parasının bir kuruşuna dahi dokunmayan bir belediye. Öylesine çalışan belediye personelleri var ki gece gündüz uyumadan. Tarsus’un 179 noktasında gerçekten beyaz devrimini de yapan, tatlı devrimini de yapan bir belediye” ifadelerini kullandı.

Paylaş :
 
Etiketler :  tarsus, belediye, açılış, haluk bozdoğan, ezber bozdu

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.



  SPOR HABERLERİ
 
  MERSİN GÜNDEM

  NÖBETÇİ ECZANE
  SOSYAL MEDYA
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersingundem.com.tr © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA